Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Metālistu ekstāzes četrpaka Igaunijā

EasyGet.lv, 04.09.2012. 16:31

6. decembrī Tallinā klubā „Rock Cefe" koncertēs četras leģendāras smagā metāla grupas - Kreator (Vācija), Morbid Angel (ASV), Nile (ASV) un Fueled By Fire (ASV).
Metālistu ekstāzes četrpaka Igaunijā

Īsti ekstrēmā metāla giganti uzsāks plašu ceļojumu pa visu Eiropu, lai nopostītu visas iespējamās uzstāšanās vietas.

Vācu thrash metāla veterāni Kreator ar savu 1985. gadā izdoto "Endless Pain" gandrīz vieni paši vāciešus padarīja par thrash metāla nāciju un turpināja to darīt arī turpmākajos gados, uzturot veselu subžanru ar savu "Violent Revolution". Šajā tūrē puiši kā vieni no hedlaineriem prezentēs savu svaigo daiļdarbu "Phantom Antichrist".

Kā otri galvenie mākslinieki uzstāsies ASV leģendas Morbid Angel, kas uzrakstījuši izsmalcinātu death metāla vēsturi ar žanra stūrakmeņiem "Blessed Are The Sick" un "Domination". Nesen viņi izdeva drosmīgo "Illud Divinum Insanus" un turpina pārkāpt robežas ar spīdošu izcilību. Vēl vairāk - Morbid Angel ir paziņojuši, ka šajā tūrē spēlēs „Set of all time Morbid Angel classic songs". Albumi „Altars of Madness" un „Covenant" joprojām liek katram metālistam pamatīgi sajūsmināties, vien izdzirdot nosaukumus.

Kreator un Morbid Angel tūrē atbalstīs bijību izraisošie tehniskā death metāla dievi Nile, kuru jaunais tehniskais un atmosfēriskais muzikālais stūrakmens, albums "At The Gate Of Sethu" pavisam drīz tiks izdots.

Grupu kolektīvs visbeidzot tiks papildināts ar Kalifornijas trešeriem Fueled By Fire, kuri labāk kā visas citas grupas prot atmodināt īpašo 80. gadu velnišķīgo garu. Ja tavā īpašumā ir grupas jaunākais albums "Plunging Into Darkness", vienkārši pamāj zinoši ar galvu.

Biļetes iespējams iegādāties arī Latvijā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/klubu_pasakumi/?concert=108294

Uz koncertu tiek rīkots fanu reiss, sīkāka informācija: estragons@inbox.lv

Foto: Vācu thrash metāla veterāni Kreator. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV