Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Kokteiļbārs Red Sun Buffet atgriežas pilsētā

EasyGet.lv, 05.09.2012. 11:50 | komentāri (1)

Piektdien, 7. septembrī, karstākās ballītes atgriezīsies pilsētā – kokteiļbārs Red Sun Buffet, Pasta ielā 2, Liepājā, atklās jauno sezonu jaunā veidolā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar pēdējo šī gada ballīti jūras krastā tika slēgta vasaras sezonā tik iecienītā izklaides vieta Liepājas pludmalē – Red Sun Buffet Beach Bar. Bet jau tagad dienu un nakti tiek strādāts, lai pārsteigtu nakts dzīves cienītājus ar pārmaiņām Pasta ielas 2 kokteiļbārā.

„Vizuālas pārmaiņas noteikti pamanīs ikviens, kurš reiz bijis „bufetē" Pasta ielā un durvis vērs arī jaunajā sezonā. Esam padomājuši gan par apmeklētāju ērtībām piekļūt bāram, leti pagarinot līdz 9,5m un apkalpojot klientus arī deju zālē, papildinājuši telpu apgaismojumu un ieviesuši arī citus interesantus interjera risinājumus. Par to liels paldies jāsaka interjera dizainerei Zigrīdai Atālei, kura līdz ar pārmaiņām ievērojami cēlusi „bufetes" kvalitātes latiņu," stāsta „bufetes" mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

„Ja jau paši sākām just, ka apnīk vecās sienas un izkārtojums, tad ir skaidrs, ka pienācis laiks pārmaiņām. Pirmā interjera veidošana galvenokārt bija uz maniem un brāļa Mika pleciem, tāpēc tagad nolēmām piesaistīt profesionāli, lai iegūtu citu skatījumu, jaunas idejas. Un tas noteikti ir attaisnojies. Jāatzīst, ka Zigrīdai Atālei ar mums viegli nav, bet domāju, ka apmeklētājiem patiks. Mājīguma sajūtu gan cenšamies nezaudēt. Vēl joprojām sienas rotās mūsu un mūsu draugu sarūpētas piemiņas zīmes, būs arī lielformāta atmiņas no ballītēm pludmalē, kas papildinās jauno telpu sienu krāsojumu," papildina „bufetnieks" Mareks Alberts.

Par pirmajām ballītēm jaunajās telpās rūpēsies „bufetē" jau iecienītais Saldus ballīšu guru DJ Ziggy - Kluba Ciecere dvēsele un rezidentdīdžejs, kurš pēc apmācībām Ritma Institūtā nu iekaro arī deju zāles Rīgas lielākajos naktsklubos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV