Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jauniešu koris Kamēr... uzņem jaunus dziedātājus

EasyGet.lv, 05.09.2012. 14:01

Sākot 2012/ 2013. gada koncertsezonu, viens no vadošajiem Latvijas un arī Eiropas jauniešu koriem Kamēr... rīko jaunu dziedātāju uzņemšanu visās balsu grupās, informē kora direktore Kristīne Zvirbule.
Jauniešu koris Kamēr... uzņem jaunus dziedātājus

Noklausīšanās notiks Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā Raiņa bulvārī 8 svētdien, 9. septembrī, plkst. 16:00 un otrdien, 11. septembrī, plkst. 18:00.

Kamēr... mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Jānis Liepiņš stāsta, ka „nākamā sezona solās būt ļoti piepildīta un interesanta gan ar koncertiem Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām, kur strādāsim gan ar pašmāju, gan ārzemju komponistiem un mūziķiem. Mēs aicinām visus dziedāt gribētājus uzdrošināties un nenobīties atnākt uz uzņemšanu, jo galvenā prasība, kuru mēs izvirzām ir – vēlme dziedāt, savukārt pretī piedāvājam bezmaksas vokālo izglītību pie labākajiem vokālajiem pedagogiem, radošu un interesantu vidi, kā arī neaizmirstamus muzikālus ceļojumus un tikšanās ar izciliem māksliniekiem."

Kora sezonas kulminācija būs jūlijā gaidāmie Vispārējie latviešu Dziesmu un deju svētki, pēc kuriem Kamēr.... vēl piedalīsies prestižajā Eiropas Grand Prix konkursā Itālijas pilsētā Areco (Arezzo). Ceļazīmi uz šo konkursu koris ieguva šovasar jūlija beigās, kad ieguva divas pirmās vietas un galveno balvu - Grand Prix - 25. Starptautiskajā Bēlas Bartoka koru konkursā Debrecenā Ungārijā.

Jautājumu gadījumā lūdzam rakstīt uznemsana@dziedu.com

Informācija par kori Kamēr...: www.kamer.lv

Foto: Jauniešu koris Kamēr.... Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV