Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

„Nabaklab" koncertēs rokgrupas „Poliusa" līderis Iļja Razins

EasyGet.lv, 07.09.2012. 09:24

Piektdien, 28. septembrī, klubā "Nabaklab" ar akustisko programmu uzstāsies Sanktpēterburgas rokgrupas „Poliusa" līderis Iļja Razins, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
„Nabaklab" koncertēs rokgrupas „Poliusa" līderis Iļja Razins

Grupa „Poliusa" muzikālo karjeru sāka 1998. gadā un kopš tā laika labi pazīstama rokmūzikas aprindās ne tikai dzimtajā Sanktpēterburgā, bet krietni ārpus tās un arī pašas Krievijas robežām. Mūzikas apvienības pēdējais studijas albums „Dalshe" tika atzīts par labāko krievu rokmūzikas albumu 2010. gadā un kopš tā laika grupa izdevusi arī pavisam jaunu singlu „Na spine u kita", kā arī tapis videoklips dziesmai „Na baterejah solnechnih".

Dažādu formalitāšu un robežšķērsošanas problēmu dēļ grupa Rīgā neuzstāsies pilnā sastāvā, taču klausītājiem būs iespēja baudīt „Poliusa" dziesmas grupas līdera Iļjas Razina soloizpildījumā.

Klubs „Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums plkst. 21:00, bet biļetes lētāk pieejamas visās „Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Foto: Iļja Razins. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV