Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Krogā "Aptieka" koncertēs Martas Asinis

EasyGet.lv, 07.09.2012. 12:58

Pēc vasaras pārtraukuma krogs "Aptieka" atsāk ikmēneša tradīciju "Esi Vafelē Svētdienā". Svētdien, 9. septembrī, brokastu vafeles gatavos šefpavārs Mārtiņš Sirmais, savukārt vakarpusē koncertēs grupa "Martas Asinis", informē kroga "Aptieka" pārstāve Ildze Mizone.

Martas Asinis ir grupa, par kuru daudzi izteica minējumus, ka tā nopietni degradēs latviešu mūziku. Tā arī notika. Jau 2009.gada decembrī sākās parakstu vākšana par grupas likvidēšanu. Vēlāk noskaidrojās, ka Martas Asinis nemaz nav grupa. Tā ir naudas atmazgāšanas programma. Daļai grupas dalībnieku tika dzēsti profili, un Martas Asinis pieteica māksātnespēju. Tomēr par spīti visam Martas Asinis izdod otro, ar klišejām bagātu mīlestības albumu, un atklāj patiesību: "Mēs šeit varētu sākt runāt par mīlestību un skaidro saprātu, bet patiesībā, ja sievietei ir skaisti mati, tas atsver pilnīgi visu. Martas Asinis daudzi mīl un daudzi arī ienīst. Taču projekta mērķis ir pavisam vienkāršs – ar mūzikas palīdzību atrast sev sievu. Grupas lielākie fani koncertos bieži piedzīvo necerēti smagu vilšanos un kauna sajūtu. Kāpēc? Jo dziesmas vienkārši neskan tā kā ierakstos."

Ar grupas daiļradi iespējams iepazīties http://martasasinis.bandcamp.com/

9. septembī krogs "Aptieka" atvērts no plkst. 14:00, koncerta sākums plkst. 19:00. Ieeja - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV