Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Skaņu mežs 2012

EasyGet.lv, 10.09.2012. 15:00

6., 11., 12. un 13. oktobris, Rīga
Skaņu mežs 2012

6., 11., 12. un 13. oktobrī Rīgā notiks nepieradinātās mūzikas un kino festivāls Skaņu mežs 2012.

Programma īsumā:

6. oktobra koncerti notiks Latvijas Radio koncertzālē. To starpā būs Amerikāņu eksperimentālās mūzikas komponista Kristiana Volfa uzstāšanās kopā ar perkusionisti un komponisti Robinu Šulkovsku. Šajā vakarā notiks arī jauna Skaņu Meža projekta pirmizrāde.

11. oktobra vakarā Skaņu Mežs notiks Splendid Palace. Šo festivāla datumu raksturos visai eklektiska programma, sākot ar frīdžeza gigantiem Pīteru Brucmanu, Matsu Gustafsonu un Džonu Čikai, kas uzstāsies zem nosaukuma Sonore special, līdz pasaulslavenajam music concrete žanra elektroniskās mūzikas komponistam Fransuā Beilam un koncertam, kurā psihedēliskā trip-hopa projekts Forest Swords uzstāsies dzīvas grupas sastāvā. Šajā vakarā notiks arī jauna Santas Ratnieces darba pirmatskaņojums, kā arī ievērojamā abstraktās elektronikas projekta Machinefabriek uzstāšanās, kurā tiks atskaņots skaņdarbs, kuru radīšanu iedvesmojušas Imanta Ziedoņa ''Krāsainās pasakas''. Šo uzstāšanos pavadīs Skaņu Meža pasūtītas vizualizācijas no nīderlandiešu dizaina studijas Lesley Moore kolektīva, sadarbībā ar latviešu dizaineri Zigmundu Lapsu.

12. oktobrī koncertzālē Palladium notiks deju mūzikas vakars ("Prieka māja").

13. oktobrī Anglikāņu baznīcā pasākumu sērijas ''Eksperimentālā mūzikas sakrālajā telpā'' ietvaros notiks akustiskās un elektroniskās mūzikas koncerts.

Ieejas maksa:

Biļetes uz Skaņu Mežu nopērkamas Biļešu servisā – www.bilesuserviss.lv. Trīs dienu abonements maksā 16 latus, atsevišķa vienas dienas biļete – 10 latus.

Festivāla Skaņu mezš 2012 mājaslapa http://www.skanumezs.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV