Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Bubamarā šonedēļ – tautasdejas, blūzs un kas smagāks

EasyGet.lv, 12.09.2012. 10:39

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 trešdien īru, ceturtdien latgaliešu mūzika, bet nedēļas beigās – šarmants retroblūzs un somu roks.
Bubamarā šonedēļ – tautasdejas, blūzs un kas smagāks

Trešdien, 12. septembrī, Bubamarā viesosies kroga labie paziņas Eiropas tautiskās mūzikas lietpratēji Spritual Seasons (http://www.spiritual-seasons.net/) no Ukrainas. Izmantojot gan senus akustiskos, gan mūsdienu elektriskos instrumentus, viņi atskaņo kolorītu, dzīvesspēka pilnu folkroku, kas sakņots īru, zviedru, norvēģu, somu, vācu un Overnas novada (Francijas vidienē) tautas mūzikā. Kopā ar mūziķiem ceļo dejotāja, kas apmeklētājiem ierāda īru iecienītāko deju soļus. Pirms un pēc koncerta dejas Eiropas tautiskās mūzikas noskaņās turpināsies DJ Speisa vadībā.

Ceturtdien, 13. septembrī, Bubamarā notiks latgaliešu dziesmu vakars, kurā piedalīsies dziesminiece Laura Lō (http://www.draugiem.lv/lauralo/) un postfolkloras grupa Rikši (http://www.draugiem.lv/rikshi/). Pirms un pēc koncerta Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) ballīti piedāvās DJ Ma.Be.

Piektdien, 14. septembrī, ar klasisku blūzu krogu pieskandinās šā mūzikas virziena lietpratēji Mirta and Hot Acoustics (http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=680213), kas svinēs atgriešanos uz Bubamaras skatuves pēc ilgākas prombūtnes Anglijā.

Sestdien, 15. septembrī, apt smagākām noskaņām gādās somu rokgrupa Blueintheface (http://www.myspace.com/bitfnet), kas Eiropu apceļo gaidāmā debijas albuma popularizācijas turnejā. Koncertā muzicēs arī viņu tautietis dziesminieks Ozzmond (http://www.myspace.com/579691881).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Spritual Seasons. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV