Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Amber Muse ballītē uzstāsies leģendārais Compass-Vrubell

EasyGet.lv, 17.09.2012. 15:25

Piektdien, 21. septembrī, bārā „Merlin" Amber Muse promouteri atklāj rudens sezonu ar jaunu pasākumu sēriju, kurās uzstāsies talantīgi mākslinieki no dažādām pasaules pilsētām. Par starta pasākuma „Moscow Callin'" īpašo viesi kļūs Krievijas elektroniskās deju mūzikas leģenda – dīdžejs Compass-Vrubell. Vietējais atbalsts - Bogdan Taran un Max Lomov, kā arī Max Mancho.

Compass-Vrubell ir elektroniskajā mūzikā kopš 1993.gada. Viņš ir viens no nedaudzajiem Krievijas dīdžejiem/mūziķiem, kurš guvis atzinību ārpus savas valsts: vairāku gadu garumā ir pastāvīgi spēlējis Lielbritānijā un viņa vies-turneju aktīvos ir vairāk kā 30 Eiropas valstu. Compass ir bijis grupas „Pop-mehanika" dalībnieks, viņa treki ir skanējuši filmās „Antikiller" un „Mirušās meitas". Viņš ir bijis dīdžejs un rezidents kulta klubos „LSDance" un „Ptjuč". Pirmais Kompasa singls tika izdots 1997.gadā ASV, kam sekoja divi albumi: „Манжерок" (1997) un „Печки и Почень" (1999). Viņa raidījums „23-ā stunda" Latvijā katru nedēļu skan www.DanceRadio.lv ēterā.

„Moscow Callin'" ar Compass-Vrubell piedalīšanos notiks bārā-restorānā „Merlin", Maskavas ielā 4, Rīgā, plkst. 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšana viesu sarakstā pa e-pastu: info@ambermuse.com (līdz 21.septembra, plkst. 18:00). Galdiņu rezervēšana pa tālruni 27791910.

Video. Compass-Vrubell uzstāšanās pasākumā par godu DanceRadio.lv pirmajai dzimšanas dienai:

Amber Muse jaunumi, mūzika un bildes no pasākumiem: www.ambermuse.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV