Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Kafejnīcas "Taka" programma šonedēļ

EasyGet.lv, 24.09.2012. 13:37

Šonedēļ kultūras kafejnīca "Taka" piedāvā pasākumus visām gaumēm - zinātniekiem, rakstniekiem un roka cienītājiem.

Otrdien, 25. septembrī, kafejnīca "Taka" aicina uzzināt stāstu par Led Zeppelin - vakars būs veltīts mūzikas leģendām un īstenam rokam. „Galvenajās lomās" - Džimijs Peidžs, Roberts Plānts, Džons Bonams un Džons Pols Džounss. Vakaru vadīs DJ Marta, kas runās par grupu tās muzikālās karjeras, sadzīves un politiskajā kontekstā 1960.-1970. gadu mijā.

Trešdien 26. septembrī, "Taka" notiks Muzikālās vakariņas ar žurnāla VETO galveno redaktoru Jāni Volkinšteinu un projektu vadītāju Aināru Rūsiņu. Ikviens aicināts nepalaist garām iespēju nointervēt intervētājus un nogaršot viņu gatavoto veģetāro Soļanku.

Muzikālās vakariņas ir pasākumu sērija, kuras ietvaros kafejnīcā "Taka" maltīti gatavo radoši un ar dažādām mākslas nozarēm saistīti cilvēki. Vakara gaitā kafejnīcas apmeklētāji tiek cienāti ar uz vietas pagatavoto bezmaksas maltīti, un viņiem tiek piedāvāti mākslinieku priekšnesumi vai vakara muzikālais noformējums.

Ceturtdien, 27. septembrī "Takā gaidāms Regejs un DJ Krūms.

Piektdien, 28. septembrī, notiks Zinātnieku nakts. Kafejnīcā varēs izmēģināt kājminamo sulu spiedi, izbraukt ar Gravitamobīli, iesaistīties palmu lapu traku perkusiju meistardarbnīcā. Apmeklētāji tiks aicināti izteikt savas domas LOESJE organizētajā prāta vētrā par vidi, zinātni un citām svarīgām tēmām. Sīkāka informācija http://www.lza.lv/zinatniekunakts/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=52

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV