Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Pirmais "Alas Folk Festivāls" pulcēs 13 mūziķu apvienības

EasyGet.lv, 25.09.2012. 13:56

No 28. līdz 30. septembrim folkklubs Ala aicina uz pirmo folkfestivālu. Uzstāšanās notiks paralēli uz divām skatuvēm, kur būs dzirdamas tādas grupas kā Auļi, Folkvakars, Jauno Jāņu orķestris (Dzelzs vilks projekts), Retro limited u.c.
Pirmais "Alas Folk Festivāls" pulcēs 13 mūziķu apvienības

„Festivāla ideja tiek īstenota par godu folkkluba „Ala" divu gadu jubilejai", teic kluba īpašnieks Krišjānis Putniņš, „Gribējām sagādāt īpašas jubilejas svinības gan sev, gan mūsu apmeklētājiem. Šīs festivāla dienas ļaus koncentrēti izbaudīt lielisko latviešu folk mūziku, atgādinot, ka tā var būt saistoša un mūsdienīga."

Grupu uzstāšanās piektdien un sestdien būs dzirdamas līdz 24:00, bet pēc tam - iespēja izkustēties, latviešu dančos (Rīgas Danču klubs) vai vienkārši ballītē (Retro limited).

Sestdien apmeklētāji tiks cienāti ar Alus dārzā grilētu cūku un citiem labumiem.

Ieeja- bez maksas.

„Folkklubs Ala Pagrabs" atrodas Vecrīgas sirdī, Smilšu ielā. Tas ir pirmais un vienīgais tautas mūzikas klubs/ krogs Latvijā, kurā ikviens var baudīt tradicionālo un moderno latviešu virtuvi, četrus vakarus nedēļā klausīties latviešu tautas un pasaules dzīvās mūzikas koncertus, dejot tradicionālās dejas un atpūsties latviskā gaisotnē.

Sīkāka informācija par festivāla programmu: www.folkklubs.lv

Foto: „Folkklubs Ala Pagrabs". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV