Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Bārā „I Love You" uzstāsies Markas Palubenka

EasyGet.lv, 25.09.2012. 16:06

Ceturtdien, 27. septembrī, Vecrīgas bāra „I Love You" koncertu sērijā „ILY Sessions" viesosies lietuviešu mūziķis Markas Palubenka.
Bārā „I Love You" uzstāsies Markas Palubenka

Pirmo reizi Markas Palubenka uzstājās bārā „I Love You" pirms gada, un kopš tā laika viņš ir saņēmis Lietuvas alternatīvās mūzikas balvu „T.E.T.E." kā labākais debitants, ar panākumiem piedalījies mūzikas konferencēs „Tallinn Music Week" un „Vilnius Music Week", koncertējis lielākajos Lietuvas mūzikas festivālos un „Positivus" festivālā Latvijā.

Apvienojot elektroniskus un akustiskus izteiksmes līdzekļus, jaunais mākslinieks spēj panākt siltu skanējumu un īpašu gaisotni gan ierakstos, gan koncertos.

Pēc uzstāšanās Rīgā Markas dosies uz Igauniju, kur būs īpašais viesis grupas „Instrumenti" koncertā, kas 29. septembrī notiks Tallinas „Rock Cafe".

Markas Palubenka koncerts ceturtdien bārā „I Love You" Vecrīgā, Aldaru ielā 9, sāksies plkst. 22:00. Ieeja - bez maksas.

Foto: Markas Palubenka. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV