Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Dziesmu vakaru sezonas atklāšana Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna nams

EasyGet.lv, 01.10.2012. 09:04

Nu jau pilnīgi droši var teikt, ka tas, ko kalendārs mums mēģināja uztiept kā vasaru, ir aizgājis. Ir pienācis rudens, un šajā vēsajā un lietainajā laikā nekas nevar būt sildošāks un aicinošāks kā dziesma. Un dziesmas sildīs un skanēs, jo 4. oktobra vakarā plkst. 20.00 Latvijas 1.rokkafejnīcā Reiterna nams (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) savu skanējumu atsāks Dziesmu vakari.

Pagājušās vasaras lielākais un spilgtākais notikums Latvijas dziesminieku saimei neapšaubāmi bija Vislatvijas Dziesminieku Saiets 2012, kas nu jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās Jaunpiebalgas novada ekosaimniecībā „Lielkrūzes". Sezonas atklāšanas dziesmu vakarā mēs atskatīsimies uz saieta norisēm, baudot vairāku dziesminieku uzstāšanos, kuri šī gada saietā sevi pieteica īpaši spilgti un pārliecinoši. Dziesmu vakarā būs iespējams klausīties jaunās dziesminieces Lauru Bicāni un Daci Kašu. Savos iespaidos par piedzīvoto dziesmās dalīsies Uldis Kākulis, Dinārs Gulbis, Silvestrs Sīlis un dziesmu vakaru noslēgs dziesminieks Kaspars Dimiters, kurš tikko pabeidzis darbu pie sava jaunā albuma un solīja parādīt jaunumus pirmoreiz arī plašākai auditorijai. Par dziesmu vakaru muzikāli rūpēsies viens no VDzS 2012 vadītājiem, dziesminieks Ēriks Pozemkovskis. 

Dziesmu vakari turpmāk notiks katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna nams lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un, sākot ar 4. oktobri, ceturtdienas tiek izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai būs iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Ieeja - par ziedojumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV