Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Darbību uzsāk kasešu izdevniecība „Resurrect Tapes"

EasyGet.lv, 01.10.2012. 10:12

(Ne)mūziķis, skaņu mākslinieks un publicists Rihards Bražinskis, uzsākot savas D.I.Y. kasešu izdevniecības „Resurrect Tapes" darbību, aicina ziedot jebkāda formāta skaņu ierakstus.
Darbību uzsāk kasešu izdevniecība „Resurrect Tapes"

„Resurrect Tapes" izdos ierakstus ļoti mazās tirāžās, ierakstītus lietotās kasetēs. Izdevumiem taps pašdarināti noformējumi no otrreiz izmantotiem materiāliem, vizuāli pielietojot gan paša radītus, gan atrastus attēlus, tāpat arī neiepazītu mākslinieku darbus, amatieru fotogrāfu veikumus, kā arī bērnu un dzīvnieku radītus zīmējumus.

„Resurrect Tapes" Rihards iecerējis kā platformu, uz kā realizēt gan savas skaniskās un vizuālās idejas, gan arī, lai pievērstu uzmanību visdažādākajiem skaņas artefaktiem – savedot vienkopus gan galēji nemuzikālas parādības, mūzikas instrumentus spēlēt neprotošu personu izpausmes, gan arī neatzītu un slepenu mūzikas darboņu veikumus, kā arī jaunos ansambļus, popmūziķus un arī mūzikas profesionāļus.

Īpašos gadījumos „Resurrect Tapes" plāno izdot arī reciklētus CD-R, DVD-R, floppy disk, VHS, kā arī mp3 failus. Tāpat arī tiks veidoti anti-ieraksti jeb mākslas priekšmeti ar atsauci uz skaņas nesējiem.

Vēl arī viena no izdevniecības darbības šķautnēm būs (tā saucamās) ekoloģijas pavēršana pret skaņu, proti, skaņu kolāžu veidošana no jau pastāvošiem ierakstiem, neradot jaunas skaņas, bet gan izmantojot esošās. Šīs sadaļas veikumi tiks publicēti bez autorības.

Rihards Bražinskis aicina ziedot jebkāda formāta skaņu ierakstus, kas pēcāk tiks pārdoti, iegūtos līdzekļus izmantojot izdevniecības darbībai, kā arī daļu no tiem ziedojot dzīvnieku patversmēm. Iespējas ziedot ir vai nu personīgi, vai arī nogādājot ierakstus mūzikas veikalos „Lira", „Randoms" un „LP".

Papildu informācija:
resurrecttapes@gmail.com
twitter.com/resurrecttapes
+371 26213141

www.lira.lv
www.randoms.lv
www.elpee.eu

Foto: „Resurrect Tapes" aicina ziedot jebkāda formāta skaņu ierakstus. Foto (c) Edgars Šulcs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV