Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Latvijā koncertēs ASV džeza duets Džeks Raits un Endrjū Drurijs

EasyGet.lv, 01.10.2012. 17:27 | komentāri (2)

8. oktobrī DAD cafe Rīgā ar vienīgo koncertu Latvijā savas Eiropas tūres ietvaros viesosies ASV austrumkrasta džeza kultūras pārstāvji – duets Džeks Raits (Jack Wright) un Endrjū Drurijs (Andrew Drury), informē Paschevich management group pārstāvis Valters Mucenieks.

Lai gan Latvijā duets koncertēs pirmo reizi, jau 10 gadus Džeks (saksofons) un Endrjū (bungas, perkusijas) kā duets priecē džeza mīļotājus visā pasaulē, pašlaik aktīvi koncertējot tieši Eiropā. Mūziķu bagātība ir saksofona skaņas kolorīts un oriģinalitāte, kas tiek papildināta ar nepārtrauktu savstarpēju ieklausīšanos vienam otrā un nodošanos pašam svarīgākajam momentam kā mūzikā, tā dzīvē – tagadne! Tā ir intīma performance, caurvijot mūziķu visapslēptākos domu lidojumus ar jūtamu saksofona rūcošo skanējumu un vienmēr piedzīvojumus stāstošo noskaņu. Džeks un Endrjū klausītājus šādā atmosfērā ieved, izmantojot ļoti minimālu aprīkojumu – saksofonu, floor tom un perkusijas.

Pirmdienas vakars būs īpašs - koncerts un noskaņa, ar kuru turpināt visu atlikušo darba nedēļu, DAD cafe valdošā mākslinieciskā atmosfēra garīgi pabaros ikviena rīdzinieka un pilsētas ciemiņa sirdi.

Ieeja koncertā 8. oktobrī plkst. 20.00 DAD cafe - par brīvprātīgu ziedojumu mūziķiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV