Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Amber Muse ielūdz uz pasākumu „Berlin Callin'"

EasyGet.lv, 02.10.2012. 14:38

Amber Muse turpina muzikālo ceļojumu pa pasaules pilsētām. 13. oktobra sarīkojuma pietura būs Vācijas galvaspilsēta.

Pasākuma „Berlin Callin" galvenais viesis Phil Dairmount jeb vienkārši Dairmount ir leibla Room With A View repertuāra iedvesmotājs, menedžeris un autors. Šis leibls tika izveidots 2009.gadā un jau īsā laikā ir savācis pamatīgu mērķauditoriju dīdžeju un klaberu vidū. Viņa plašu kolekcijā, kuras tiek vāktas kopš 80-ajiem gadiem, ir dzirdamas džeza, latino, hip-hopa, Detroitas techno, house un afro-funk vēsmas. Ar augstāko meistarību viņš žonglē ar šiem mūzikas stiliem, līdz ar to padarot savus setus īpašus un baudāmus gan dejotājiem, gan dažādu mūzikas stilu piekritējiem.

Astoņu gadu garumā viņš bija viens no Beļģijā populāra žurnāla Plastiks galvenajiem redaktoriem, bet 2003. gadā izveidoja web-saiti metronomic-family.com , kas pavēra iespējas daudziem jaunajiem talantiem. 2000.gada sākumā viņš bija aktīvs ciparu revolūcijas dalībnieks: arī līdz šodienai piemeklē repertuāru tādiem slaveniem leibliem kā 4Lux Black, Sonar Kollektiv, Freerange u.c. Šobrīd Dairmount cenšas vairāk laika veltīt savas mūzikas radīšanai un labprāt dodas turnejās uz dažādām pasaules valstīm, ar nepacietību gaidot pirmo vizīti Rīgā.

Pasākumā uzspēlēs arī Latvijas projekta Phonetica dalībnieki Max Lomov, ZaZzy un Bogdan Taran. Trio diskogrāfijā ir singli "In Motion" (Amber Muse Records) un "Feel" ar puertorikāni Hektor Thillet (Bid Muzik, ASV). Šogad nāks klajā vēl divas relīzes: ar grupu Soulemotion kopīgi veidots darbs "Impossible Love" uz leibla Space Walker (Budapešta) vinila plates un „Daft 16" uz EleFlight Records (Londona).

„Berlin Callin" ar galveno viesi Dairmount notiks „Secret Garden" Grēcinieku ielā 28, plkst. 23:00. Ieeja pēc viesu saraksta – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Pieteikšanos viesu sarakstam var veikt, sūtot savu vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com. Galdiņu rezervācija, zvanot uz +371 2022 9999.



www.roomwav.com
www.ambermuse.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV