Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

"Rietumu Radio" ēterā skanēs festivālam "Zemlika" veltīti raidījumi

EasyGet.lv, 03.10.2012. 10:48

No 4. oktobra reizi turpmākajās četrās nedēļās plkst. 18:00 "Rietumu Radio" ēterā stunda tiks veltīta gaidāmajam mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālam "Zemlika".
"Rietumu Radio" ēterā skanēs festivālam "Zemlika" veltīti raidījumi

Līdzīgi kā pagājušogad, arī šogad "Rietumu Radio", kas raida Liepājā un tās apkārtnē, kopā ar festivāla rīkotājiem stundu nedēļā atvēlēs, lai klausītājus iepazīstinātu ar šī gada festivāla dalībniekiem, atskaņotu iespējami daudz sagaidāmās mūzikas, informētu par "Zemlikas" norises gaitu, atbildētu uz praktiskiem jautājumiem, tiešraidē sazinātos ar mūziķiem, izspēlētu kādu balvu, kā arī, lai atskatītos uz pirmo festivālu, kas Durbē notika 2011. gada 28. un 29. oktobrī.

Sākot ar 4. oktobri, ceturtdienās līdz pat festivālam, kas notiks 26. un 27. oktobrī, interesenti aicināti noregulēt savus radiouztvērējus uz 105.8 MHz frekvenci vai atrast "Rietumu Radio" mājaslapu internetā.

Šobrīd pārdošanā "Biļešu Serviss" tīklā par Ls 18.00 pieejamas biļetes uz visiem festivāla "Zemlika" koncertiem. Ar laiku tās kļūs dārgākas, kā arī, ņemot vērā Durbes luterāņu baznīcas ietilpību, pieejamas būs divu dienu biļetes uz koncertiem Durbes kultūras namā un A. Kronvalda vēsturiskajā skolas ēkā, bet ne vairs baznīcā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV