Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mūzikla „Dzimuši mūzikai" komandai pievienosies Nikolajs Puzikovs

EasyGet.lv, 03.10.2012. 11:54

Jauniešu mūzikla „Dzimuši mūzikai" izrādēs, kuras norisināsies 15.,16. un 17. oktobrī Rīgas Kongresu namā, kā īpašais viesis piedalīsies jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš mūziklā izpildīs savu lielāko hitu „Dievs tevi mīl", informē Mikrofona ieraksti.

Nikolajs, tāpat kā pārējie mūzikla dalībnieki, savu lielāko hitu pirmo reizi izpildīja LNT jauno dziedātāju šova pirmajā sezonā un ar šo dziesmu plūca laurus 2010.gada Muzikālās bankas dziesmu aptaujā.

Pašlaik mūzikla radošā komanda režisora Andra Buļa vadībā strādā pie Nikolaja dziesmas uzveduma un speciāli viņam radītā tērpa izveides. Šo tērpu, tāpat kā visu pārējo mūzikla dalībnieku tērpu dizainus veido viens no kolorītākajiem mūzikla dalībniekiem Kašers ar savu komandu „Kasholela". Izrādes horeogrāfe ir Līga Liberte (Body & Soul).

Speciāli izrādēm Kongresu namā tiek mainīta uzveduma scenogrāfija, kā arī papildinātas video grafikas un citas lietas, jo atšķirībā no Latvijas Nacionālā teātra, Kongresu nama skatuve ir gandrīz divas reizes platāka, kas savukārt sniedz plašākas iespējas dejotājiem un mūzikla dalībniekiem. Līdz ar to, izrādi būs interesanti skatīties arī tiem, kuri to jau reizi ir redzējuši.

Mūzikla producenti piedāvā īpašas atlaides grupu biļetēm, kas īpaši paredzētas skolēniem. Vairāk informācijas par to zane@micrec.lv. Biļetes vēl ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un interneta vietnē šeit: http://goo.gl/rfcjl

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV