Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Rīgas centrā atklās koncertbāru „Laternu stundā"

EasyGet.lv, 05.10.2012. 12:20

Netālu no jaunās Ģertrūdes baznīcas, Brīvības un Palīdzības ielu stūrī, no 12. oktobra būs atvērta jauna atpūtas vieta – koncertbārs „Laternu stundā".

Koncertbārs – tā ir vieta, kur dziesmas kļūst par Jūsu labi pavadīta vakara sastāvdaļu. Mūzika, gaismas, deju vieta un bārs ir četras „Laternu stundas" piedāvātā atpūtas kokteiļa sastāvdaļas. Starp citu, „Laternas" bārmeņi prot diezgan daudz... un bāra lete ir pietiekami gara – 27 metri, lai visi tiktu pie kārotā, tāpat arī dejošanai vietas pietiek.

Koncertskatuve ar dzīvo mūziku un baudāmi dzērieni, patīkama telpa un latviskās šokolādes klātbūtne, kuru klubā simboliski atgādina „Laimas" pulkstenis, laternu gaismas logos un telpās (interjers – Līva Vīksna un metalatelje.lv) atgādina par atrašanās vietu – pilsētu, kurai vairāk kā astoņsimts gadu ilgā mūža pēdējais gadsimts cieši saistīts ar latviešu muzikantiem un mūziku. Tas arī notiks klubā – dzīvā mūzika un labi zināmi DJi piektdienās un sestdienās veido patīkamu noskaņu nedēļas nogales vakariem.

Atklāšanas pasākums notiks 12. oktobrī, uzstāsies grupa „Apvedceļš" un DJ Aivis, sestdien, 13. oktobrī, koncertbārā spēlēs grupa „Otra Puse" un DJ Roberts Ošiņš.

Sīkāka un detalizētāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem meklējiet www.laternustunda.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV