Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Nabaklab" uzstāsies Elizabete Balčus

EasyGet.lv, 08.10.2012. 13:00

Trešdien, 10. oktobrī, Vecrīgas klubā „Nabaklab" uzstāsies Elizabete Balčus. Koncertā skanēs dziesmas no solomākslinieces pēdējā minialbuma „Wooden horse".
„Nabaklab" uzstāsies Elizabete Balčus

Koncertā klubā „Nabaklab" Elizabete neuzstāsies viena – pavadošo mūziķu sastāvā būs iespēja redzēt Undīni Balodi (čells), Rūdolfu Dankfeldu (bungas) un Elizabetu Lāci (arfa). Kaut gan pārsvarā tiks atskaņotas kompozīcijas no Elizabetes Balčus minialbuma „Wooden horse", koncertā būs dzirdamas arī vairākas vēl iepriekš nedzirdētas un nekur nespēlētas dziesmas.

Elizabetes Balčus koncertu iesildīs starptautisks mūziķu kolektīvs „Mar Shy Sun", kura dalībnieki ir no tādām valstīm kā ASV, Lielbritānija, Spānija un Latvija. Grupa varētu būt pazīstama agrākā, nu jau nenotiekošā festivāla „Rozā peldbaseins" apmeklētājiem un piedāvā eklektisku elektroakustisku mūziku, ko daudzi salīdzina ar „Joy division", „Psychic TV", „Bauhaus" un „Suicide" radītajām skaņām.

Foto: Elizabete Balčus. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV