Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Jauna grupa „Konstitūcija Tējā, jeb KPT" prezentēs videoklipu

EasyGet.lv, 09.10.2012. 09:15

Ceturtdien, 11. oktobrī, Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26) plkst. 21.00 notiks grupas „Konstitūcija Tējā, jeb KPT" koncerts, kura noslēgumā tiks prezentēts dziesmas „Kūc!" videoklips, informē grupas menedžere Dace Nikolaisone.
Jauna grupa „Konstitūcija Tējā, jeb KPT" prezentēs videoklipu

Grupa „Konstitūcija Tējā, jeb KPT" tika nodibināta 2011. gada oktobrī, un tās kodols ir Jura Baltina un Arta Berkmaņa absurdi pozitīvā ideju kompilācija. „Konstitūcija Tējā, jeb KPT" gada laikā izaugusi līdz sešu cilvēku sastāvam, kuri kopā mēģina radīt absolūti pozitīvu emociju plūdumu. Grupas mērķis ir smaids, tā izplatīšana un popularizēšana. Ar katru kompozīciju mākslinieki mēģina iedot savdabīgu pozitīvisma lādiņu. Paši mūziķi savu muzicēšanas stilu raksturo kā kinder – garden punk.

Neilgajā laika posmā kopš „Konstitūcija Tējā, jeb KPT" ir sākusi koncertēt, grupa piedalījusies Vislatvijas Dziesminieku saietā 2012, pārsteidzot skatītājus ar pozitīvismu un spēju iedvesmot. Grupa sniegusi koncertus „Latvijas 1. rokkafejnīcā" un klubā „A Nice place".

„Konstitūcija Tējā, jeb KPT" aicina visus savus draugus, mūzikas mīļotājus, un pozitīvu emociju cienītājus uz videoklipa prezentāciju dziesmai „Kūc!". Klipa galvenā ideja ir radīt cilvēkos smaidu un pozitīvas emocijas.

Vairāk par „Konstitūciju Tējā, jeb KPT":

http://www.draugiem.lv/kpt/
http://www.youtube.com/user/ccitband
http://www.facebook.com/ccitband

Foto: Grupa „Konstitūcija Tējā, jeb KPT". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV