Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Kafejnīca "Taka" uzsāk lekciju ciklu par subkultūrām

EasyGet.lv, 09.10.2012. 09:55

Šonedēļ kafejnīca "Taka" piedāvā lekciju par tedijiem, DJ Krūma regeju un nākamās Laika mašīnas pieturas.

Otrdien, 9. oktobrī, plkst. 19:00 kafejnīcā "Taka" tiek uzsākts lekciju cikls par subkultūrām, pirmo lekciju veltot subkultūras jēdzienam un pirmajai "oficiālajai" subkultūrai - tedijiem, kas aizsākās Lielbritānijā 1950. gados.

Ceturtdien, 11. oktobrī, plkst.22:00 "Takā" viesosies DJ Krūms un lutinās viesus ar laiskiem regeja ritmiem.

Sestdien, 13. oktobrī, plkst. 19:00 "Taka" piedāvās kino seansu, kurā iekļautas divas projekta "Laika mašīna" pieturas - "Atpūta" un "Uzpildīšanās".

"Laika mašīna: Atpūta" apkopo kino hronikas sižetus, kas tēlo padomju darba cilvēka atpūtu, izklaides un spēku atjaunošanas iespējas atvaļinājumā, svētku svinēšanas kultūru vai cita rakstura bēgšanu no rutīnas.

Uzpildīšanās pietura atskatīsies uz patēriņa kultūras ieradumiem 20.gs. 60.-80. gadu periodā. Kādas preces vilināja pircējus kā ekskluzīvi produkti un kādas bija ikdienā lietoto produktu komplektu jeb šodienas termina - patēriņa groza - variācijas?

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV