Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Fonoklubs svinēs ceturto dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 09.10.2012. 15:15

Nedēļas nogalē Cēsu "Fonoklubs" aicina uz ceturtās dzimšanas dienas svinībās kopā ar šīsvasaras "Fonofest" viesiem - DJ Rudd un grupu "Satellites LV", informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonoklubs svinēs ceturto dzimšanas dienu

Kaut arī "Fono" radošā komanda pie dažādu pasākumu, tai skaitā mūzikas un sporta festivāla "Fonofest", organizēšanas strādā jau vairāk nekā desmit gadus, "Fonoklubs" savā šā brīža formātā svinēs ceturto dzimšanas dienu. „Esam ļoti priecīgi, ka gadu gaitā ir izdevies sevi pierādīt gan mūziķiem, gan apmeklētājiem, organizējot dažāda veida pasākumus un koncertus. Ar katru gadu veiksmīgi paplašinām savas robežas un varam solīt, arī nākamais gads Fono būs aktīvs un pārsteigumu pilns," pastāstīja Jānis Sildniks.

Pirmajā svinību vakarā, 12. oktobrī par ballīti gādās pieredzējušais DJ Rudd, kurš "Fono" apmeklētājiem ir atmiņā ar spilgtiem priekšnesumiem gan "Fonofest", gan "Fonokluba" ietvaros. DJ Rudd aktīvi uzstājas kopš 2001. gada un ir uzkrājis pieredzi, spēlējot gan vairākās valstīs, gan kontinentos, kā arī radoši sadarbojoties ar tādiem māksliniekiem kā Gustavo (Arstarulsmirus) un Astro'n'Out.

Savukārt sestdien, 13. oktobrī, sava albuma "Pagrīdē" veicināšanas ietvaros "Fonoklubā" viesosies pašmāju roka apvienība "Satellites LV", kura popularitāti ieguva 1990. gadu otrajā pusē, kļūstot par stabilu roka vērtību Latvijas mūzikas skatuvē. "Pagrīdē" ir grupas piektais studijas albums, kura galvenās saturiskās tēmas ir sports, pašiedvesma, kā arī pašmāju popmūzikas kritika.

Fonoklubs atgādina – ņemot vērā, ka svinības ir formāls pasākums, aicinām ievērot attiecīgu dresscode. Kungiem tās būtu žaketes vai uzvalki, dāmām – vakarkleitas.

www.fonoklubs.lv
www.twitter.com/fonoklubs
www.facebook.com/lvfonoklubs

Foto: DJ Rudd uzstājas festivālā Fonofest 2012. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV