Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

News Recycled Growth aicina uz EP izdošanas ballīti

EasyGet.lv, 10.10.2012. 10:06

Trešdien, 17. oktobrī, plkst. 22:00 klubā Nabaklab uz skatuves kāps rokgrupa „News Recycled Growth" ar savu rotaļīgo, jautro, spēcīgo mūziku grupas EP „Where are we?" izlaišanas ballītē.

Ikviens aicināts izbaudīt nervus kutinošu un intensīvu muzikālo baudījumu, ko sniegs Francis Dove (balss/akustiskā ģitāra), Rihards Rikmanis (ģitāra/balss), Aigars Reiters (bass) un Raitis (bungas).

Dziesmas un videoklipa tapšanā piedalījās viesmāksliniece Evija Smagare (http://ow.ly/ejymW), kuras lielisko balsi varēs dzirdēt arī koncertā Nabaklab.

Divdaļīgo koncertu iesildīs grupa „Queen Light". Viņu melodiskā un no dažādu žanru elementiem veidotā mūzika radīs patīkamu atmosfēru un sagatavos klausītājus vakara turpinājumam.

Grupa „News Recycled Growth" sola sniegt īstu skaņu un sajūtu piedzīvojumu. Grupa necenšas iekļauties kāda noteikta žanra robežās; viņi ar prieku spēlē to, kas nāk no sirds.

Sarīkojumu noslēgs dīdžeju apvienība „Dope Beat Crew". DJ Sensor un DJ Jay Wobbley atskaņos gan remiksus, gan arī savus oriģināldarbus, kas ar saviem ritmiem pārsteigs gan elektroniskās mūzikas, gan rokmūzikas cienītājus. Kā pārsteigumu viņi ir sagatavojuši arī grupas „News Recycled Growth" singla „Where are we?" remiksu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV