Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Melo-M" ieraksta dziesmu kopā ar Anci Krauzi

EasyGet.lv, 10.10.2012. 11:28

Čellu trio "Melo-M" sadarbībā ar dziedātāju Anci Krauzi laiž klajā īsti latvisku dziesmu "Suitu lūgsna" no grupas topošās latviešu tautas mūzikas programmas "Melo-M.LV".
"Melo-M" ieraksta dziesmu kopā ar Anci Krauzi

Jaunā dziesma ir "Melo-M" un Ances Krauzes interpretācija par labi zināmo tautas melodiju „Lūdzu Dievu, lūdzu Laimi". Tā izvēlēta pēc konsultācijām ar Alsungas "Suitu sievām".

Dziesmas muzikālo apdari veidojis trio mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns, bet ierakstā kopā ar pārējiem "Melo-M" dalībniekiem Jāni Paulu un Miķeli Dobičinu piedalījās arī bundzinieks Miķelis Vite.

"Melomānija mūs ir novedusi līdz latviešu tautas mūzikai, tāpēc esam ķērušies pie jaunas un interesantas koncertprogrammas "Melo-M.LV", kurā skanēs daudzas latviešu tautasdziesmu versijas nebijušā skanējumā. Koncertos ārzemēs vienmēr esam pieminējuši, no kurienes nākam, bet tagad mums būs iespēja to darīt ne tikai vārdiem, bet arī muzikāli, spēlējot latviešu tautas mūziku gan ārzemju publikai, gan latviešiem Latvijā un pasaulē," stāsta „Melo-M" mūziķi.

Jaunā dziesma jau nodota atskaņošanai Latvijas radiostacijās un pieejama arī internetā. Drīzumā plānots uzņemt arī dziesmas video klipu.

Pirmā iespēja dzirdēt ne vien šo dziesmu, bet arī visu "Melo-M" jauno programmu būs grupas lielkoncertā "Jaunaisgads.lv", kas 27. decembrī norisināsies Rīgas Kongresu namā. Tur līdztekus skanēs arī visu laiku populārākās grupas dziesmas.

Biļetes uz lielkoncertu jau iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/5693.

Foto: Čellu trio "Melo-M". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV