Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas mūzikas industriju papildina jauni talanti

EasyGet.lv, 11.10.2012. 11:50

Šajā nedēļas nogalē Modernās mūzikas skolu „Ritma institūts" absolvēs vairāki talantīgi dīdžeji, producenti un vokālisti.
Latvijas mūzikas industriju papildina jauni talanti

Šis būs jau 16. izlaidums kopš skolas dibināšanas 2004.gadā un līdz šim „Ritma institūtā" prasmes slīpējuši teju 1500 studentu. Viņu starpā arī Latvijā pazīstami vārdi – DJ Ella, DJ/MC Kress, DJ Emil Deo, DJ PM2theAM, DJ Alex-O, DJ Ziggy un vokālās klases studente Elizabete Balčus, kura 2011.gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas apbalvošanas ceremonijā uzvarēja nominācijā „Labākā debija".

„Ritma Institūts" ir vienīgā akreditētā modernās mūzikas skola Baltijas valstīs, kas reģistrēta LR Izglītības un zinātnes ministrijā un šobrīd sniedz iespēju interesentiem apgūt CD un Vinyl DJ mācību programmu, digitālo producēšanu, apmeklēt vokālo klasi vai gūt pieredzi radio dīdžejingā.

Ritma institūta izlaiduma notiks 12. oktobrī klubā „Nabaklab", Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12. Pēc izlaiduma oficiālās daļas spēlēs „Ritma Institūta" absolventi: DJ BXG, DJ REZarin, DJ Daggy Lee, DJ Reiwo ,DJ Arman Aveiru, DJ Barabella un DJ Markey.

Sākums plkst. 21:00. Ieeja - bez maksas.

www.ritmainstituts.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV