Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Bārs „Vieta" svin divu gadu dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 11.10.2012. 12:00

Žurnāla „Veto" jaunākais radinieks bārs „Vieta" ir sasniedzis cienījamo divu gadu vecumu, un tam par godu piektdien, 12. oktobrī, „Vietā" griezīsies ballīte ar grupu Gaserata un DJ apvienību Liquid Galore, informē bāra pārstāve Marta Reihmane.
Bārs „Vieta" svin divu gadu dzimšanas dienu

„Vieta" tika izveidota 2010. gadā kā žurnāla „Veto" telpiskais pagarinājums - vieta, kur satikties. Ar laiku „Vietas" telpu pieskandināja gan jaunākas, gan pieredzējušākas grupas, sienas sāka apdzīvot vietējo mākslinieku darbi un norisinājās arī dažādas lekcijas un tematiski nacionālie vakari, tāpēc „Vieta" tika godpilni iesaukta par kultūrbāriņu. Regulāri koncerti, izstādes un citi pasākumi joprojām ir neatņemama „Vietas" ikdienas sastāvdaļa.

Divu gadu dzimšanas dienas ballītē viesu ausis priecēs instrumentālā post-rock grupa Gaserata, bet izlocīt kājas dejā liks DJ apvienība Liquid Galore.

Tiekamies svinībās 12.oktobrī Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 61, sākums ap plkst. 21:00. Ieeja - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV