Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tuvojas Zigmara Liepiņa teātra un kino mūzikas koncerts

EasyGet.lv, 11.10.2012. 14:13

Zigmara Liepiņa dzimšanas dienā 14. oktobrī Latvijas Nacionālajā teātrī komponista teātra un kino mūzikas koncerts "Un mīlestība?...".

"Spartaks , Žanna d'Arka, Mirabo, Emīls un Berlīnes zēni, Momo, Iela, Trīs draugi, Suns, Jēzus, Trīs musketieri, Trešais vārds, Adata, Vadonis, Parīzes Dievmātes katedrāle - tās ir izrādes ar Zigmara Liepiņa mūziku, kas spēlētas uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves ,tādēļ arī likumsakarīgi, ka Zigmara Liepiņa jubileja tiek svinēta pie mums, Nacionālajā teātrī – atzīst teātra direktors Ojārs Rubenis.

Koncertā, kura režisors ir Valdis Lūriņš, skanēs Zigmara Liepiņa mūzika no teātra izrādēm Žanna d'Arka, Trīs draugi, Vadonis, Atvadu izrāde, Trīs musketieri, Adata, Momo, Emīls un Berlīnes zēni, no kinofilmas Vajadzīga soliste un animācijas filmām Sēd uz sliekšņa pasaciņa un Ness un Nesija.

Koncertā piedalīsies aktieri Marija Bērziņa, Dace Bonāte, Zane Dombrovska, Daiga Gaismiņa, Lāsma Kugrēna, Dita Lūriņa, Mārtiņš Brūveris, Juris Hiršs, Mārtiņš Egliens, Juris Jope, Ivars Kļavinskis, Mārcis Maņjakovs, Egils Melnbārdis, Uldis Norenbergs, Jānis Skanis, mūziķi Arturs Šingirejs, vokālais ansamblis Latvian Voices, Kristaps Krievkalns, Andris Barons, Pēteris Liepiņš, Gundars Lintiņš.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV