Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skanīgākās karaoke balsis cīnās par Latvijas Karaoke 2012 čempiona titulu

EasyGet.lv, 12.10.2012. 14:14

Šogad jau trešo gadu pēc kārtas norisinās Latvijas Karaoke čempionāts, kurā tiks noskaidrots skanīgākās karaoke balss īpašnieks dāmu un kungu kategorijā, informē Andris Drozdovs.

5. un 6. oktobrī Rīgā klubā Friends Elizabetes 55 1 stāvā notika konkursa pusfināli kur labākie karaoke dziedātaji no visas Latvijas cīnījās par iespēju turpināt dalību konkursa finālā, kas notiks 12. oktobrī turpat, klubā Friends.

Fināla uzvarētāji savā īpašumā iegūs ne tikai titulu – Latvijas Karaoke čempions 2012, bet arī demo albuma ierakstu no producentu un skaņu ierakstu studijas Antex, balvas no Operative un Mrkaraoke.lv.

Bez balvām nepaliks arī pārējie pusfināla un fināla dalībnieki, jo katrs no viņiem iegūs balvu no Tallink – biļeti Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party kruīzam Rīga – Stokholma – Rīga uz prāmja Romantika.

Konkursa organizatori ir parūpējušies arī par to, lai ikviens interesents, kas vēlas piedalīties Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party, biļetes kruīzam Rīga – Stokholma – Rīga uz prāmja Romantika varētu iegādāties par īpašām cenām.

Konkursa atlases notika Daugavpilī, Aizkrauklē, Bauskā, Ventspilī, Limbažos, Ogrē un trīs atlases vietās - "Folkklubā Ala Pagrabs" (Smilšu iela 16); "Paddy Whelans" (Grēcinieku iela 4) un "Friends" (Elizabetes iela 55, 1. stāvs) - Rīgā. Konkursa atlasēs piedalījās gandrīz 500 dalībnieku. Konkursa žūrijas sastāvā: Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Marts Kristiāns Kalniņš, Rassell, Sabīne Berezina, Samanta Tīna, Andris Kivičs, Anita Intaite (Košā) un citi.

Latvijas karaoke čempionatam 2012 kvalificējušies Dzintra Delpere no Ogres, Solvita no Limbažiem, Evija Smagare no Rīgas, Ivars Grīnbergs no Ventspils, Vsevolods Šmeļovs no Rīgas, Aleksandrs Petrovs no Daugavpils, Ieva Grīsleja no Aizkraukles, Roberts Liepiņš no Limbažiem, Jānis Polikarpovs no Rīgas, Zaiga Zalcmane no Rīgas, Dāvis Matskins no Ogres, Laura Jansone no Rīgas, Jolanta Tatarinova no Rīgas, Edgars Kārkliņš no Bauskas, Mikus no Rīgas, Oskars Loganovskis no Rīgas, Liene Atvara no Rīgas, Krists Mediņš no Bauskas, Carl Bindekrans no Rīgas, Laura Rubīna no Ventspils, Sandra Kisele no Rīgas, Danielle Zelin no Rīgas.

"Latvijas Karaoke čempionātu 2012" organizē: www.mrkaraoke.lv .

Plašāku informāciju par čempionātu, dziesmu repertuāriem un biļešu iegādi Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party kruīzam Rīga – Stokholma – Rīga uz prāmja Romantika skatiet mājas lapā: www.mrkaraoke.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV