Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Klubā Coyote Fly uzstājas Stīvs Edvardss

EasyGet.lv, 16.10.2012. 11:25

12. oktobrī klubā Coyote Fly uzstājās Stīvs Edvardss (Steve Edwards) – viens no izcilākajiem house mūzikas vokālistiem pasaulē.
Klubā Coyote Fly uzstājas Stīvs Edvardss

Šajā vakarā klubā Cyote Fly norisinājās SKY&MORE Fashion&Show "afterparty". Sarīkojuma ietvaros pasaulē iemīļotais mākslinieks izpildīja tādas kompozīcijas kā World Hold On, Watch the Sunrise, Together u.c., kā arī divus pilnīgi jaunus skaņdarbus.

„Stīvs Edvardss saviem priekšnesumiem gatavojās ļoti nopietni – par to pārliecinājos, vedot mākslinieku no viesnīcas uz Coyote Fly. Man bija tas gods dzirdēt, cik centīgi viņš mašīnā mēģināja jaunākās kompozīcijas, turklāt savus fanus viņš uzrunāja perfektā latviešu valodā. Stīvs Edvardss ar zvaigžņu slimību neslimo – ar viņu bija viegli un patīkami kontaktēties. No tā vajadzētu pamācīties atsevišķām Latvijas skatuves zvaigznēm," stāsta Coyote Fly rezidents DJ Gustavito.

Coyote Fly pārstāvji informē, ka rudens klubā būs īsts modes gadalaiks, jo pavisam drīz šeit notiks oficiālās Riga Fashion Week ballītes, kuras kā ierasts apmeklē Latvijas stilīgākie cilvēki.

Lai noskatītos video, spied šeit.

Foto: DJ Gustavito un Stīvs Edvardss. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV