Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Čipsis un Dullais izdod mazalbumu

EasyGet.lv, 18.10.2012. 09:07

Romantiskais duets Čipsis un Dullais laidis klajā ilgi gaidīto mazalbumu "P.S. es Tevi mīlu..." un aicina uz prezentācijas koncertu šovakar klubā "Nabaklab".
Čipsis un Dullais izdod mazalbumu

Stīvens Hokings apgalvo, ka lielais sprādziens, kas radīja mūsu visumu, radās no nekā. To pašu saka Jānis Važnijs par dueta Čipsis un Dullais rašanos: "Tas radās no nekā, tas vienkārši notika!" Jānis to zina, jo bija klāt, kad tas notika. To, ka tas viss rezultēsies ar mazalbumu, toreiz nenojauta nedz Jānis, nedz arī Čipsis ar Dullo.

Ceturtdien, 18. oktobrī, plkst. 21.00 klubā Nabaklab notiks albuma prezentācijas koncerts. "Tikai albuma prezentācijas dienā pārdošanā būs 40 īpaši darināti grupas albumi - katrs ar savu unikālo numuru, kas būs gards kumoss kolekcionāriem," pastāstīja duets.

19. oktobrī albums būs pieejams arī lejuplādei grupas vietnē BandCamp (http://cipsisundullais.bandcamp.com) par klausītāja izvēlētu cenu.

Jau tagad duets piedāvā noklausīties pirmo singlu "Kad meitene skums" (http://cipsisundullais.bandcamp.com/track/kad-meitene-skumst). "Nāk garie ziemas vakari, un dziesmas tēma kļūs arvien aktuālāka," saka puiši.

Dziesmas ir radušās pamazām, tās neizaicinot, bet pierakstot, kad tās atnāk. Pagājušā gada vēlā vasarā, duets beidzot devās uz studiju "Pie Fātera", kur veica šo nu jau bez vienas dienas leģendāro ierakstu. Kā smej paši autori: "Tikai hiti!"

Grupas BandCamp lapa: http://cipsisundullais.bandcamp.com
Grupa oficiālā mājas lapa: https://www.facebook.com/pages/Čipsis-un-Dullais/195395253805698

Foto: Duets Čipsis un Dullais. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV