Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēdzies Latvijas Karaoke čempiononāts

EasyGet.lv, 18.10.2012. 13:59

12. oktobrī Rīgā klubā Friends notika Latvijas Karaoke čempionāts 2012 fināls, kur labākie karaoke dziedātaji no visas Latvijas cīnījās par Latvijas Karaoke čempiona 2012 titulu.

Konkursa atlases notika Daugavpilī, Aizkrauklē, Bauskā, Ventspilī, Limbažos, Ogrē un Rīgā , pulcējot gandrīz 500 dalībnieku. Konkursa fināla žūrijas sastāvā: Viktors Lapčenoks, Yana Kay, Sabīne Berezina, Juris Vaidakovs, Ira Krauja, Anatolijs Hvojnickis, Nadja Maņkeviča.

Šogad konkursa pirmā vieta un Latvijas karaoke čempionu 2012 tituli sieviešu un vīriešu kategorijā paliek Rīgā. Starp dāmām labākā bija Jolanta Tatarinova, bet starp vīriešiem nepārspējams bija Mikus Zvejnieks. Otrajā vietā sieviešu konkurencē - Laura Rubīna no Ventspils un vīriešu kategorijā - Dāvis Matskins no Ogres, trešajā vietā sieviešu konkurencē - Ieva Grīsleja no Aizkraukles un vīriešiem - Krists Mediņš no Bauskas.

Plašāku informāciju par čempionātu www.mrkaraoke.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV