Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rebel Riot iesildīs smagā roka leģendas Accept

EasyGet.lv, 19.10.2012. 10:48

11. novembrī koncertzālē Palladium pašmāju smagā rokenrola apvienība Rebel Riot prezentēs savu jauno albumu un iesildīs slaveno Vācijas smagā metāla grupu Accept.
Rebel Riot iesildīs smagā roka leģendas Accept

Rebel Riot otrajā studijas albumā "Destructive Chaos" tiks iekļautas astoņas, klasiskā roka un metāla skanējumā ieturētas kompozīcijas angļu valodā, kuras tapušas pēdējo divu gadu laikā kopš grupas klajā laistā debijas albuma „Make A Mess".

Dziesmās galvenokārt ir likts uzsvars uz kritisku skatījumu un sajūtām par šodien notiekošo gan Latvijā, gan citur pasaulē, brīžiem mijoties ar veselīgu humora devu, atzīst mūziķi. Sava artava tiek atvēlēta arī rock 'n' roll kustības aizstāvībai, kur enerģiskais ģitāru skanējums no 50.– 80. gadiem ir grupas galvenais ietekmes avots.

Leģendārā Vācijas smagā metāla apvienība Accept Latvijā koncertēs pirmo reizi. Koncerts Rīgā notiks grupas jaunā, mūzikas apskatnieku augsti novērtētā, albuma "Stalingrad" tūres ietvaros.

Biļetes ir nopērkamas visās "Biļešu Serviss" kasēs Latvijā un internetā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?concert=108204

www.rebelriot.com

Foto: Rebel Riot. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV