Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Portāls Alternative.lv svin dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 19.10.2012. 13:39

Ar dziesminieka Beans On Toast (UK) un grupu Soundarcade, Enhet, All Day Long un citu uzstāšanos šovakar klubā „Nabaklab" Alternative.lv atklāj savas dzimšanas dienas svinības, ko rīt turpinās Cēsu „Fonoklubā", informē portāla pārstāvis Jānis Sildniks.
Portāls Alternative.lv svin dzimšanas dienu

Alternative.lv sākums ir meklējams 2000. gadā, kad strauji attīstoties Latvijas alternatīvajai punk/hardcore skatuvei, auga arī portāls, kļūstot par nozīmīgu informācijas platformu pašmāju grupām un organizatoriem. Pēc ieturētas darbības pauzes kopš 2007. gada, Alternative.lv ir atgriezies ar mērķi no jauna piedalīties underground skatuves attīstībā.

Portāla darbības ietvaros ir plānots rīkot regulārus pasākumus, kā arī atjaunot savulaik iedibinātās alternatīvās mūzikas gada balvas un izlases, tāpēc arī savu atdzimšanu tas atzīmēs ar diviem kvalitatīviem koncertiem. „Kaut arī alternatīvā skatuve pēdējo gadu laikā ir daudz mainījusies, portāla atjaunošanas koncertos būs patiess prieks redzēs grupas, kuras ir piedzīvojušas gan vecos laikus, gan spējušas izdzīvot mūsdienu stilu dažādībā," pastāstīja portāla pārstāvis Ivars Mirošnikovs.

19. oktobris, Rīga, Nabaklab: Beans On Toast (UK), Soundarcade, Enhet, All Day Long, Imants Daksis, Eņģelis un Dj Anete Vanaga.
20. oktobris, Cēsis, Fonoklubs: Beans On Toast (UK), Sanctimony, All Day Long, Art Of Keeping Secrets.

Kā īpašais pasākumu viesis būs britu folk dziesminieks Beans On Toast, kurš Latvijas auditorijai varētu būt plašāk zināms dēļ ilgstošās sadarbības ar Frenku Tērneru un uzstāšanās šā gada Fonofest.

Beans On Toast savā daiļradē bez kompleksiem dzied par seksu, narkotikām un politiku, 2009. gadā izdodot dubultalbumu Standing On A Chair, ko producējis Bens Lovets no Mumford & Sons. Beans on Toast vairākkārt uzstājies Glastonbury festivālā, kā arī iesildījis Frenka Tērnera Wembley arēnas lielkoncertu.

Alternatve.lv facebook sekotājiem ieeja pasākumos bez maksas.

http://facebook.com/alternative.lv

Foto: Grupa Soundarcade. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV