Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Latvijas ballīšu galvaspilsēta sola vētrainu nedēļas nogali

EasyGet.lv, 22.10.2012. 13:24

Liepājā 9. un 10. novembrī notiks rudens/ziemas skaļākais pasākums Bacardi „Klubu nakts". Ballītes apmeklētājiem Liepājas klubos būs iespēja baudīt Latvijas spožāko mūzikas zvaigžņu koncertus, un kulmināciju – pasaulslavenā klubu DJ David Guetta hitu līdzautora Krisa Villisa (USA) šovu Liepājas Olimpiskajā centrā, informē Edgars Gertners.
Latvijas ballīšu galvaspilsēta sola vētrainu nedēļas nogali

„Klubu nakts" iesildīšanās dienā – 9. novembrī – vēju pilsētas klubi mirdzēs ar pašmāju un arī ārzemju mūzikas zvaigznēm. Klubā Coyote Fly uzstāsies Musiqq, Big 7 – Kaspar Kondrat & Daniell Mariash, Latvijas 1. Rokkafejnīcā – Mr. Rally, Red Sun Buffet – Liene Candy, Fontaine Palace – Tasters (Itālija), Fontaine Prison Bar – Mixmaster AG + perkusijas, Fontaine Fire Bar – Latvian Blues Band.

Ballīte ar īpašu programmu klubos turpināsies arī nogales otrajā vakarā, kas sāksies ar ASV zvaigznes Krisa Villisa (Chris Willis) šovu Liepājas Olimpiskajā centrā. Kriss Villiss ir daudzu pasaulslavenā David Guetta hitu līdzautors un vokālists, un šis būs viņa pirmais koncerts Baltijā. Mūziķa karjeru sācis kā gospeļu dziedātājs un sava talanta un unikālās balss dēļ sadarbojies ar daudzām pasaules mūzikas ikonām, tostarp Black Eyed Peas solisti Fergie un LMFAO.

Koncertu bagātinās pašmāju video instalāciju meistara Arta Dzērves projekcijas, kā arī multiinstrumentālistu grupa: Raitis Aukšmuksts (bungas), Edgars Beļickis un Edgars Jass (taustiņi), Roberts Rasa (bass), Uldis Beitiņš (ģitāra), Tiago Loei (perkusijas). Pasākumu iesildīs lietuviešu DJ duets Videoheads, savukārt pēc koncerta ballīte ar īpašu programmu līdz rītam turpināsies visos Liepājas klubos.

„Mēs esam gandarīti, ka Liepājā varēsim redzēt un dzirdēt tāda līmeņa zvaigzni kā Chris Willis. Leģendārais David Guetta viņu uzskata par planētas labāko vokālistu, bet Black Eyed Peas soliste Fergie kādā intervijā stāstījusi, ka Chris dzied kā Paradīzes eņģelis. Viņš ir izcils dziedātājs, un tas būs neaizmirstams un emocijām bagāts šovs," stāsta pasākuma organizators Ģirts Cēlājs.

Bacardi „Klubu nakts" nedēļas nogales pakete: Pasākuma apmeklētājiem, nopērkot vienu biļeti, būs iespēja divu (2) vakaru garumā apmeklēt visus Liepājas klubus un koncertus, izbaudīt Krisa Villisa šovu, kā arī ar ievērojamām atlaidēm nakšņot Liepājas labākajās viesnīcās (-35%) un ieturēt maltītes Liepājas populārākajos restorānos (-15%).

Piedāvājumā ietilpst (9. un 10. novembris):
Biļete uz Krisa Villia koncertu ( 10.11.2012. 20:30)
Bezmakas ieejas klubos ( 9. un 10.11.2012.)
-35% atlaide viesnīcās: Līva, Promenāde, Fontaine Royale, Europa City Amrita, Poriņš un Brīze.
-15% atlaide restorānos: Barons Bumbier's, Piano, Pastnieka Māja, Libava, Upe, Oskars, Bruno, Steakhouse, Klondaika Tex-Mex un Čili Pica.
-15% atlaide Liepājas Olimpiskā Centra SPA: modernākajā Kurzemes baseinu un SPA centrā.
"Amber City" (Dzintara Liepāja, ANNO 2012): šajā nedēļas nogalē īpaša cena Liepājas oficiālajam kokteilim labākajos Liepājas restorānos un bāros!
Biļetes nopērkamas Biļešu serviss kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilešuserviss.lv. Biļeti nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā Centrā būs jāapmaina pret īpašu aproci, kas kalpos gan kā ieejas biļete visos pasākumos, gan atlaižu kupons viesnīcās un restorānos. Biļešu sākumcena – 9 LS.

Plašāka informācija. www.klubunakts.lv un www.liepajaturisms.lv

Foto: Kriss Villiss. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV