Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Dārza karaļa svētki koncertbārā „Laternu stundā"

EasyGet.lv, 23.10.2012. 16:04

Domājot par sestdienu, 27. oktobri, tā vien gribas padungot rindas no kādas populāras latviešu dziesmas: „Tev oranži mati, Tev oranžs ir viss." Un kā nu ne, ja koncertbārs „Laternu stundā" aicina svinēt Ķirbju ballīti, informē koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Visus, kuri būs ievērojuši "dress code" oranžs, pie bāra gaidīs gards kokteilis akurāt tādā pat krāsā. Savukārt otrpus bāra letei rosīsies mūziķis, grupas „Linga" solists Gvido Linga, kurš izslāpušos cienās ar kādu īpašu kokteili. Par muzikālo baudījumu rūpēsies „Virga Hard Orchestra", ko 2009. gadā izveidoja leģendārais Liepājas mūziķis, populārās latviešu grupas „Līvi" ģitārists Ainars Virga. Programmā būs dzirdamas gan labākās „Līvu" dziesmas, gan arī oriģinālkompozīcijas. Vakara turpinājumā pasaules deju hitus atskaņos DJ Viesturs Sproģis (LR2).

27. oktobra vakars sola vēl virkni patīkamu pārsteigumu: iespēju tikt pie krāšņas bildes fotostūrītī, dalību „Ķirbīšu konkursā" un citus.

„Gaidām ciemos ikvienu pēc labas atpūtas izslāpušo. Dzīve ir skaista!" viesmīlīgi aicina koncertbāra „Laternu stundā" saimnieks Jānis Viduskalns.

Plašāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem piedāvājumiem pieejama http://www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV