Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

"Party Service" klubu tūre viesosies Rēzeknē

EasyGet.lv, 24.10.2012. 09:45

Dīdžeja, producenta, kā arī Latvijas populārākā dīdžeja [Ex] da Bass informatīvi muzikālā "EHR" radio šova "Party Service" klubu tūre "Party Service On Tour" sestdien, 27. oktobrī, viesosies Rēzeknes klubā "XS".

Pasākuma apmeklētājus sagaida Eiropā pieprasītākā mūzika, liels daudzums dekorāciju, īpaši skatuves specefekti, video projekcijas un dīdžeji. Pirms nakts aktuālākā laika, kad uz skatuves paradīsies tūres vaininieks [Ex] da Bass, uzstāsies dīdžejs MBerg. Pasākumu noslēgs vietējais publikas mīlulis – dīdžejs Ralf (kluba rezidents).

"Party Service" ir radio šovs, kas "EHR" ēterā dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru no plkst.19:00. Raidījuma ietvaros [Ex] da Bass četru stundu garumā sniedz detalizētu informāciju par izklaides iespējām visapkārt un pats galvenais – uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV