Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Jaundibināta biedrība aicina džeza un blūza koncertiem Liepājā

EasyGet.lv, 26.10.2012. 10:28

2. novembrī un turpmāk katru piekdienu Kurzemes džeza un blūza biedrība (Kurland Jazz and Blues Society) aicina uz dzīvās mūzikas koncertiem klubā "Fire bar" Liepājā, informē kluba pārstāvis Jānis Enkūzens.
Jaundibināta biedrība aicina džeza un blūza koncertiem Liepājā

Jaundibinātās biedrības mērķis ir realizēt, attīstīt un uzturēt augstu džeza un blūza mūzikas līmeni Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Biedrība uzskata, ka "ir ļoti svarīgi, lai džezs un blūzs tiktu pārstāvēts arī Liepājā, lai pilsētniekiem un tās viesiem regulāri būtu iespēja baudīt šos mūzikas stilus."

Plānots, ka koncerti notiks ik nedēļas nogali, sākot ar novembri un gaidāms, ka ar laiku Liepājā viesosies aizvien vairāk šo mūzikas novirzienu pārstāvošu ārvalstu viesu – šobrīd rit sarunas par regulārām dāņu, zviedru, lietuviešu un igauņu džeza un blūza mākslinieku vizītēm.

Tuvākie koncerti: 
El Trio (Rīga - smooth jazz/fusion) 2. nov.
Latvian blues band (Rīga - blues) 9. un 10.n ov.
Kristapa Vanadziņa Trio (Rīga- jazz) 16. nov.
Blues gang (Rīga- blues) 23. nov.
D11 BLues band (Rīga- blues) 30. nov.
Mike Westhues (USA - blues) 7. dec.

„Fire Bar" atrodas Liepājā, viesnīcas „Fontaine Royal" telpās Stūrmaņu ielā 1, ieeja koncertos paredzēta plkst. 21:00, koncertu sākums – 22:00 , biļetes cena 2 lati.

Foto: Fire Bar Liepājā. Foto (c) Agris Kozlovskis 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV