Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Latvijas DJ duets piedalās starptautiskā tiešraidē

EasyGet.lv, 26.10.2012. 14:05

29. oktobrī, īsu mirkli pirms Helovīna, Latvijas DJ duets Crystal Sound System piedalīsies akcijā Kombusition Global.
Latvijas DJ duets piedalās starptautiskā tiešraidē

Kombusition Global ir audiovizuāla pārraide tiešsaistē no vairākām valstīm vienlaikus. Pārraidē piedalās mūziķu apvienības, DJ, mākslinieki, katram dota 1 stunda tiešraides laika.

Crystal Sound System dalībnieces būs dzirdamas atsevišķos priekšnesumos - pēc Rīgas laika 21:00-22:00 Antarah spēlēs no savas studijas Tallinā, bet Lady Krii tiešsaistē uzstāsies no Rīgas 24:00-01:00.

Pasākuma laikā katrs priekšnesums tiek arī ierakstīts un publicēts XtractorTV tiešraides kanāla arhīvā.

Kombusition Global ir akcija, spēle un komandas darbs vienlaikus. Tas ir starptautisks radīšanas process, kontaktēšanās, dalīšanās un prieks! Lai arī Kombusition Global fokusējas uz elektronisko mūziku, kustība ir atvērta jebkura veida politkorektai performancei.

Akcijas organizatori ir Dienvidamerikas lielākā underground elektroniskās mūzikas festivāla Bogotrax rīkotāji. Crystal Sound System 2010. gadā festivāla ietvaros Kolumbijā spēlēja 8 pasākumos, tajā skaitā arī sociālā akcijā vietējā sieviešu cietumā un bija pieprasītākās DJ festivāla laikā.

Tiešraides kanāls: http://www.livestream.com/xtractortv

Pilna pasākuma programma atrodama http://kombustionglobal.x-tractor.org/kombustion29102012.html un ietver DJ un apvienības no Barselonas, Madrides, Berlīnes, Buenosairesas un Bogotas. 

Foto: Crystal Sound System. Foto (c) Jānis Virskuns

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV