Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Stīvs Vejs koncertē Palladium

EasyGet.lv, 27.10.2012. 15:38

26. oktobrī koncertzālē "Palladium" uzstājās ģitāras virtuozs, komponists un dziedātājs, trīs "Grammy" balvu ieguvējs Stīvs Vejs.
Foto: Stīvs Vejs koncertē Palladium

Galerijas:

Par savu darbu Vejs saņēmis visaugstāko novērtējumu, ko apliecina neskaitāmie tituli un balvas, pēdējā no tām – prestižā "Les Paul Award" tiek pasniegta mūziķiem, kas sasnieguši īpašu virtuozitāti. Piešķirot šo balvu, Stīvs Vejs raksturots kā augstākās klases mūzikas alķīmiķis, kura daiļradi ir neiespējami iekļaut viena stila robežās.

Šogad Vejs izdevis savu sešpadsmito solo albumu ar nosaukumu "The Story of Light". Kopumā mūziķis piedalījies vairāk nekā 60 albumu ierakstos. "The Story of Light" turpina iepriekšējā studijas albuma "Real Illusions: Reflections" aizsākto stāsta pavedienu - tas lielākoties ir instrumentālu kompozīciju apkopojums, dažās no dziesmām pieaicinātas viesvokālistes Eimija Manna un Beverlija Maklellana. Beverlija Maklellana uzstājās arī koncertā Rīgā.

Foto: Stīvs Vejs koncertē Palladium. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV