Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noslēdzies konkurss par Baltic Waves

EasyGet.lv, 30.10.2012. 13:57

No 1. līdz 10. novembrim piecas alternatīvās mūzikas grupas no Latvijas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas un Dānijas dosies kopīgā tūrē Baltic Waves. Divi no tūres koncertiem notiks Rīgā.
Noslēdzies konkurss par Baltic Waves

Koncertos 1. un 2. novembrī Kaņepes kultūras centrā uzstāsies grupas Id Rev (Igaunija), Mackaper (Zviedrija), Snöleoparden (Dānija), Stūrī Zēvele (Latvija) un ÖÖÖÖÖÖ (Somija) uzstāšanos. 2. novembra vakarā ārvalstu viesiem pievienosies vēl kāds latviešu mūziķis, kura vārds pagaidām tiek turēts noslēpumā.

Portāla EasyGet.lv un tūres Baltic Waves organizatoru kopīgi rīkotajā konkursā ielūgumu divām personām uz koncertu 1. novembrī ir laimējusi Zane S. (mob. 2715....), bet iespēju doties divatā uz koncertu 2. novembrī guvis Edmunds L. (mob. 2923....). Ar konkursa uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem:

Kā sauc slavenu Stokholmas underground mūzikas klubu, kurā notiks Baltic Waves tūres koncerti?
Debaser

Kurš slavens radio ir atskaņojis Snöleoparden kompozīcijas?
BBC

Zviedru indie improvizatoru Mackaper albuma nosaukums ir vienāds ar kāda izcila krievu animatora filmas vārdu. Kā sauc animatoru?
Jurijs Noršteins

Kurai no Baltic Waves tūres grupām ir bijusi saistība ar General Nonsense Band?
Ö

Baltic Waves kontekstā Billie Holiday ir:
grupas Id Rev dziesma

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV