Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Rīgā viesosies elektronikas superzvaigzne KiNK

EasyGet.lv, 30.10.2012. 14:16

Piektdien, 16. novembrī, Amber Muse ballītē ar dzīvo uzstāšanos elektroniskās deju mūzikas cienītājus ielīksmos KiNK no Bulgārijas.
Rīgā viesosies elektronikas superzvaigzne KiNK

Noskatoties jebkuru ierakstu no KiNK uzstāšanās, vai tas būtu mazs klubs, bārs, vai liels festivāls, - viņa seti vienmēr ir enerģijas pārpilni un mākslinieks saikni ar elektroniskās mūzikas faniem izveido vienā mirklī. Katrs no viņa mājas uzstāšanās sesiju ierakstiem Youtube acīmredzami parāda KiNK spējas radīt aizraujošu deju melodiju, izmantojot tikai vienu semplu! Mūziķis ar filtru, sekvenseru, drum mašīnas un sintezatora palīdzību īsu „cilpu" viegli pārvērš par pasaules undergound deju grīdu hītiem.

KiNK – daudzpusīgs producents, tomēr pirmās plates iznākšana 2005.gadā noteica mākslinieka virzienu house un tehno. 2008.gadā kopā ar Nevilu Vatsonu viņš ieguva pasaules atzinību un kopš tā laika izdod mūziku Rush Hour, Ovum, Poker Flat, Systematic, Get Physical, liebe*detail un citu leiblu paspārnēs. Viņš ir remiksējis daudzu vadošo skatuves mākslinieku mūziku, ieskaitot Hercules and Love Affair, Marku Romboju un Bleiku Baksteru, Pītu Tongu un Deivu Spūnu, DJ T un daudzus citus. Pīts Tongs savā radio šovā BBC Radio 1 pastāvīgi spēlē viņa ierakstus, bet recenzijas un raksti par viņu parādās vadošajos drukātajos un elektroniskajos izdevumos par deju mūziku. Pagājušajā gadā viņš ieņēma 20.vietu sarakstā ar topos visiekļautākajiem māksliniekiem pēc Resident Advisor versijas. Patiešām globālu pilsētu sarakstu, kur uzstājies KiNK, 16.novembrī papildinās arī Rīga.

Amber Muse „Sofia Callin'" pasākuma vieta un ballītes line-up tiks paziņots drīzumā. Sekojiet jaunumiem un informācijai mājas lapā www.ambermuse.com

Vairāk par mākslinieku: www.youtube.com/user/kink303

Foto: Beļģu elektronikas superzvaigzne KiNK. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV