Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Disko-galvas otro gadu tiekas bufetē

EasyGet.lv, 30.10.2012. 14:25

Šajā nedēļas nogalē, 2. un 3.novembrī, Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet, Pasta ielā 2, pulcinās visas disko-galvas un svinēs divu gadu dzimšanas dienu.

Divu dienu garumā kokteiļbārs Red Sun Buffet svinēs divu gadu dzimšanas dienu Liepājā, Pasta ielā 2. Viss grozās ap 2! "Apmeklētājus un svinētājus iepriecinās arī divas modernās mūzikas skolas „Ritma institūts" dīdžeji: DJ Rudd, kurš ballīti rībinās piektdien, un DJ Alex O, kurš svinības turpinās sestdien. Un kā gan bez divām kūkām un īpaša pārsteiguma – diviem bāriem! Būs arī interesantas interjera pārmaiņas, gaisa tunelis un lieliska iespēja tikt pie pārsteiguma balvām," sola "bifetnieki".

„Bufete jau divus gadus ir viens no iemīļotākajiem Liepājas un pilsētas viesu disko-galvu galamērķiem. Jauno rudens – ziemas sezonu esam uzsākuši ar skaistām telpu vizuālajām pārmaiņām un noteikti nebeigsim pārsteigt savus viesus arī turpmāk," stāsta „bufetnieks" Mareks Alberts.

Vairāk informācijas: www.redsunbuffet.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV