Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Radio NABA aicina uz jaunā portāla svinībām

EasyGet.lv, 31.10.2012. 10:32

1. novembrī sāks darboties atjaunotais Radio NABA portāls www.naba.lv un tam par godu klubā Nabaklab notiks svinības, informē Latvijas Universitātes Preses centrs.
Radio NABA aicina uz jaunā portāla svinībām

Latvijas Radio 5. kanāla Latvijas Universitātes Radio NABA jaunā portāla atvēršanas svētkos 1. novembrī klubā „Nabaklab" (Z.A. Meirovica bulv. 12.) uzstāsies atraktīvā grupa Oranžās Brīvdienas, bet ar video ritmiem priecēs radio raidījums „Pērļu zvejnieks". DJ zālē par mūziku gādās DJ komanda „39. kabinets". Ieeja pasākumā būs bez maksas, sākums plkst. 21:00.

Svinot Radio NABA desmit gadu jubileju, izveidots jauns, mūsdienīgs un aktīvs portāls. Jaunajā interneta platformā savas rubrikas turpinās piedāvāt daudzveidīgo Radio NABA raidījumu autori. Tā būs mājvieta arī jauno žurnālistu projektam „39. kabinets", kas ir Latvijas Radio iniciēts projekts, kura ietvaros jaunajiem žurnālistiem ir iespēja pilnveidot savas praktiskās iemaņas, veidojot aizraujošus stāstus par jauniešu dzīvi, sabiedriski politiskām aktualitātēm un kultūras norisēm. Tāpat jaunajā lapā būs pieejams apjomīgs raidījumu arhīvs, ziņas par norisēm studentu dzīvē, kultūrā, mākslā un zinātnē, kā arī alternatīvās mūzikas topi un cita informācija.

„Līdzšinējā Latvijas Radio 5. kanāla Latvijas Universitātes Radio NABA lapa jau savu paveikusi un laiks jaunam uznācienam. Mainīts izskats, satura vadības rīks un funkcionalitāte, paveras jaunas iespējas interaktivitātei ar programmas klausītāju un portāla apmeklētāju. Ar jaunā portāla starpniecību plānots uzrunāt plašāku jauniešu auditoriju, tā kalpos kā platforma jaunajiem žurnālistiem, aktīvajiem studentiem un citiem interesentiem," skaidro Madars Štramdiers, programmas Radio NABA direktors.

Portāla atjaunošanu nodrošinājis Latvijas Radio un Latvijas Universitāte.

Latvijas Universitātes Radio NABA ir nekomerciālās mūzikas programma, kas pirmo reizi ēterā izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Tā ir tapusi ar Latvijas Universitātes un Latvijas Radio atbalstu kā Latvijas Radio 5. kanāls un ir dzirdama galvaspilsētā un tās apkārtnē 93,1 FM frekvencē. Pārējā pasaulē to ir iespējams klausīties internetā - www.naba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV