Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

P.O.R.N.O. & Co izdod jaunu albumu „(P)asakas"

EasyGet.lv, 31.10.2012. 11:51

Grupa P.O.R.N.O. & Co desmitās jubilejas ietvaros laidusi klajā sesto albumu "(P)asakas", kurā, tāpat kā iepriekšējos ierakstos, tiek solīts neaizmirstams, garīgs, brīnumu un pārsteigumu pilns piedzīvojums, informē grupas dalībnieki Alvis Lapiņš un Ronalds Prūsis.
P.O.R.N.O. & Co izdod jaunu albumu „(P)asakas"

Klausītāju uzmanību grupa līdz šim saistījusi ar kompozīcijām „Ēst mazo lācīti", „Viņu Nosita Mērkaķi", „Unenāne", „Draudzējies, jo briedim ir lūka", „Siļķe". K'norāda mūziķi, jauno dziesmu "emocionālā gamma radīs piepildījumu, apmierinātību, līdzsvaru un atradīs ceļu citām virsotnēm". "No augsto tehnoloģiju verbālās pamācības līdz lekcijai par nākotnes transporta līdzekļiem. No uzdzīves elegantos restorānos līdz beigtam ledusskapim mežā. Par sievietēm un varoņiem, par dzīvniekiem un penāļiem," albumā „(P)asakas" skartās tēmas ieskicē P.O.R.N.O. & Co.

Grupu P.O.R.N.O. & Co veido Ronalds Prūsis (pirmā balss un tekstu autors), Alvis Lapiņš (otrā balss un mūzikas autors) un Guntis Drevinskis (Video/Foto renderētājs).

Grupa, kura savu darbību sākusi 2002. gada novembrī, klausītājus aicina uz 10 gadu jubilejas koncertu 24. novembrī klubā Nabaklab. Līdzās gaviļniekiem koncertā uzstāsies tādas apvienības un mākslinieki kā PK-25, Dēlis Budēlis, Ainārs Vizulis un Pirmais Kurss.

Papildus informācija, grupas oficiālajā mājas lapā – www.sautejums.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV