Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Satelītu fani palīdz tapt "Bezgalībai"

EasyGet.lv, 01.11.2012. 11:39

Pašmāju apvienība "Satellites LV" kopā ar režisoru Robertu Kuļenko un operatoru Reini Traidās, iesaistot grupas sekotājus sociālajos tīklos, kopīgi izveidojuši jaunu dziesmas "Bezgalība" videoklipu, informē grupas menedžments. Dziesma ir no šogad izdotā studijas albuma "Pagrīdē".
Satelītu fani palīdz tapt "Bezgalībai"

"Līdz šim nebiju filmējis tādu mūzikas video, kur profesionālu aktieru vietā piesaistīti cilvēki, kuriem tas nav darbs, bet kuri paši izrādīja interesi, pieteicās, izbrīvēja laiku. Beigās mums sanāca fantastiska sadarbība. Kad Satellites LV mani uzrunāja, gribēju realizēt ideju, kas iedvesmo mani pašu. Es zināju, ka tā ir pietiekoši ambicioza, tomēr ķērāmies pie darba. Atrast vietas un izvēlēties atbilstošu vidi filmēšanai nebija grūti, tomēr atrast tik daudz jaunu cilvēku, cik bija nepieciešams, sākotnēji šķita nereāli. Tādēļ kopā ar grupu publicējām aicinājumus sociālajos medijos... Atsaucība krietni pārsniedza nepieciešamo! Paldies visiem, kas izrādīja interesi un piedalījās filmēšanas procesā, jo, tikai pateicoties daudzo grupas fanu atsaucībai, ir tapis šis video," klipa tapšanu komentē "Bezgalības" video klipa režisors Roberts Kuļenko.

Klipā filmējušies vairāk nekā 40 cilvēku.

Režisors, montāža - Roberts Kuļenko
Operators, krāsu korekcija - Reinis Traidās
Specefekti - Arvīds Baranovs
Skaņa - Kārlis Butins
Producente - Undīne Buka

Grupas tuvākie koncerti:

3.11.2012. Nepabeigtais debesskrāpis (Valmiera); viesi «Dirty Deal Audio» («Netīrās cilpas», Oriole, Kristaps ritms) & grupa «Komjaunatne». Durvis plkst. 20/skatuve plkst. 22:30/ieeja 2 Ls

24.11.2012. @Fontaine Palace (Liepāja) - viesi «Dirty Deal Audio» (Dj Krii, Niklavz, Oriole, Ansis, pukk, Mincīša ieraksti) & DJ Artis Dvarionas. Durvis plkst. 21/skatuve plkst. 23/ieeja 2,5 Ls (bezrindas.lv 1,5 Ls)

CD formātā albums «Pagrīdē» pieejams mūzikas veikalos «Upe», «LP», «Randoms», kā arī kafejnīcās «Istaba», «Mierā» u.c. kultūras un tirdzniecības vietās. Tāpat albums pieejams digitālai lejupielādei «ekase.lv» un «iTunes».

Pēdējie divi grupas ieraksti («Vadu» un «Bezvadu») izdoti 2009. gadā.

Foto: Kadrs no videoklipa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV