Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Māris Grigalis iedzied Jumpravas dziesmu „Lietus"

EasyGet.lv, 05.11.2012. 16:15

Māris Grigalis, kuru lieliski pazīstam pēc laika ziņu pārraidēm, vēršas pie skatītājiem rudenīgi muzikālā ampluā – ar grupas „Jumprava" leģendāro dziesmu „Lietus".
Māris Grigalis iedzied Jumpravas dziesmu „Lietus"

Kompozīcijas mūziku savulaik sacerējis Aigars Grāvers, bet vārdu autors ir Ritvars Dižkačs. Dziesma ir populāra kopš tālā 1989. gada, kad A.Grāvera un grupas „Jumprava" izpildījumā tā piedalījās „Mikrofona aptaujā".

Māris neslēpj, ka ir radis sarunu uzsākt ar vārdiem: "Esiet sveicināti, „Laika ziņu" skatītāji, turpmākās minūtes par to, ko sagaidām no laika apstākļu maiņas!" Tāpēc iespēja – savus klausītājus uzrunāt ar mūzikas starpniecību – rada īpašas sajūtas.

„„Lietus" mūsu sirdīs dzīvo jau vairāk kā 20 gadus," saka Māris. „Šodien piedāvāju to savā izpildijumā un aranžējumā. Un izmantojot iespēju vēlos teikt arī lielu paldies manam labam draugam Aigaram Grāveram, kā arī Ritvaram Dižkačam par kompozīcijas radīšanu!"

„Ar laika apstākļiem viss ir tāpat kā dzīvē," piebilst Māris. „Saule dāvā prieka un laimes sajūtas, bet lietus – tās ir pārdomas, un jā, arī nedaudz skumjas..."

Singlu "Lietus" M. Grigaļa aranžējumā un izpildījumā iespējams lejuplādēt portālā doremi.lv

Foto: Māris Grigalis. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV