Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Rīgā viesosies eletroniskās deju mūzikas pārstāvis KiNK no Bulgārijas

EasyGet.lv, 06.11.2012. 13:19

16. novembrī klubā „Secret Garden" notiks ballīte Amber Muse pres Sofia Callin', piedaloties KiNK no Bulgārijas.

Vārds KiNK runā pats par sevi. Viņš ir inovatīvs, bezkompromisu producents, aizraujošs dīdžejs un dzīvās uzstāšanās meistars no Bulgārijas, kurš apvieno savā darbā labākos elektroniskās mūzikas piemērus. KiNK ir neizmērāmi talantīgs un enerģisks jebkurā sava radošuma izpausmē, ko apliecina viņa mājas sesiju un dzīvo uzstāšanos ieraksti, kā arī vadošo masu mediju profesionāļu atzinības. Viņa ieraksti teсhno un house stilos tiek izdoti uz slaveniem ierakstu leibliem Rush Hour, Ovum, Poker Flat, Systematic, Mule Musiq, Get Physical, liebe*detail u.c. Viņa remiksu bagāžā ir darbs ar Marka Romboja un Bleika Bakstera, Hercules and Love Affair, Pīta Tonga un Deiva Spūna, DJ T un daudzu citu trekiem. Tāpat viņš ieņem 20.vietu top simts visiekļautāko mākslinieku sarakstā pēc Resident Advisor versijas.

Ar dīdžeja setiem viesi atbalstīs Taran, Lomov (Phonetica), Miller Light un Kris Hovel (Londona).

„Sofia Callin'" sākums „Secret Garden" (Grēcinieku ielā 28) pulksten 22:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 24:00 – 3 Ls, pēc – 5 Ls; pārējiem – 7 Ls. Iekļūšana viesu sarakstā ar e-pasta palīdzību info@ambermuse.com. Galdiņu rezervācija pa tālruni +371 2022 9999 .

Vairāk par mākslinieku:
www.youtube.com/user/kink303
www.soundcloud.com/kink
www.ambermuse.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV