Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Karmafree" izdod minialbumu"Illusions"

EasyGet.lv, 07.11.2012. 11:26

Sestdien, 24. novembrī, plkst. 21:30 klubā „Pie Ltipa" pašmāju grupa „Karmafree" prezentēs savu mini albumu „Illusions", kā arī video klipu albumā ietvertajai dziesmai „Fragile", informē grupas dalībniece Māra Dombrovska.
„Karmafree" izdod minialbumu"Illusions"

Minialbumā "Illusions" ir apkoptas septiņas dziesmas - piecas no tām ir pilnīgi jaunas, divas jau iepriekš dzirdētas - "Invisible" un "Life".

Grupas dalībnieki Māra Dombrovska un Dmitrijs Lisenko par „Illusions": "Dziesmas un ideja par mini albumu radās apjaušot apkārt esošā materiālisma, statusu, prestiža un tradīciju iluzorismu. Atklājums, ka esi tik ilgi dzīvojis ilūzijās ir diezgan spēcīgs trieciens EGO, tomēr tas ir lielisks "modinātājzvans" attapties un sākt veidot savu dzīvi autentiski, saskaņā ar savu sirdsapziņu, nevis sabiedrības pieņemtajām normām. Šis albums tad nu ir tas "modinātājs", kas mums pašiem ir palīdzējis atrast sevi, un cerams, spēs iedvesmot arī klausītājus."

Šis albums grupas darbībā iezīmē pilnīgi jaunu sākumu, jo ne tikai ir mainījies grupas skanējums no gaiši pozitīvā uz pelēki melanholisku, bet arī dziesmās ietvertais vēstījums.

"Rakstot iepriekšējās dziesmas vienmēr esam bijuši ļoti piesardzīgi ar to, ko mēs sakam un daudzas svarīgas lietas tika paturētas pie sevis. Šajā albumā mēs esam kļuvuši tik atklāti, kā vēl nekad- paužam gan savu vājumu, gan sāpes, gan cerības, gan iekšējo tukšumu, arī atklāti runājam par ilūzijām, kurās mēs visi ikdienā dzīvojam. "Illusions" ir iekšējā revolūcija!" tā vēstījuma maiņu skaidro Karmafree.

Kopā ar "Illusions" mini albumu, grupa 24. novembrī prezentēs arī video klipu albuma dziesmai "Fragile".

"Šī dziesma ir par mūsu iekšējo trauslumu un atklāj dvēseles visdziļākās, slēptākās sāpes.

Tieši tāds pats ir dziesmai tapušais video klips, kurā tiek vizuāli parādīta dvēseles iekšējā traģēdija. Mēs ļoti ceram, ka šī dziesma un video iedvesmos cilvēkus būt iecietīgākiem un saprotošākiem vienam pret otru ."

Video klips ir veidots abstrakciju veidā, to ir filmējis Nikita Volodjajevs un Aleksandrs Petunovs.

Pasākuma īpašie viesi būs ievērības cienīga elektro-akustiskā grupa „Treeeye", kas savu darbību Latvijas mūzikā sākuši pavisam nesen.

Foto: Grupa „Karmafree". Foto (c) Mārtiņš Plūme

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV