Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Bārā „I Love You" koncertēs grupas no Zviedrijas un Portugāles

EasyGet.lv, 08.11.2012. 12:29

Sestdien, 10. novembrī, Vecrīgas bārā „I Love You" uzstāsies zviedru duets „House Of Trees" un portugāļu grupa „UTTER".
Bārā „I Love You" koncertēs grupas no Zviedrijas un Portugāles

„House Of Trees" muzikālais līderis ir dziesminieks Robs Ko (Rob Coe), bet viņa uzticamā līdzgaitniece – dziedātāja Djamila Skoglunda Vosa (Djamila Skoglund Voss). Raksturojot savu mūziku, abi velk paralēles ar dueta nosaukumu – tā ir kā guļbaļķu namiņš meža vidū, kura iekšpusē ir silti un mājīgi, bet pie ārdurvīm klaudzina vējš un tumsa.

Grupu „UTTER" pirms sešiem gadiem Portugāles ziemeļos dibināja vairāki draugi. Sākotnēji viņi spēcīgi ietekmējās no „Sigur Rós", „Dead Can Dance" un „Pink Floyd" daiļrades, un šo iedvesmas avotu atbalsis vēl joprojām ir dzirdamas „UTTER" mūzikā. Taču pēc kopā pavadītajiem gadiem grupas dalībnieki atzīst, ka visvairāk iespaidu viņi ir guvuši no apceļotajām vietām, satiktajiem cilvēkiem un dzīves pieredzes. Jācer, ka pirmā vizīte Latvijā mūziķiem sniegs jaunas atklāsmes.

„House Of Trees" un „UTTER" koncerts sestdien, 10. novembrī, sāksies plkst. 21:00. Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9. Ieeja - bez maksas.

Official: http://www.houseoftrees.net/
Facebook: http://www.facebook.com/houseoftrees

Facebook: http://www.facebook.com/utterutter

Foto: Grupa „UTTER". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV