Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Fonoklubā koncertēs Kārlis Kazāks, Mango un Zero Absolu

EasyGet.lv, 08.11.2012. 14:37

Šajā nedēļas nogalē Cēsu Fonoklubs darbosies svētku režīmā – trīs dienas, piedāvājot Francijas loop meistara Zero Absolu un pašmāju SKA apvienības band Mango koncertu, kā arī Lāčplēša dienas svinības svētdien kopā ar Kārli Kazāku, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonoklubā koncertēs Kārlis Kazāks, Mango un Zero Absolu

Zero Absolu kā viena cilvēka projekts ir radies Francijā, 2006. gadā, apvienojot postroka, matemātiskā roka un elektroniskās mūzikas elementus, to izpildot uz vietas radot neskaitāmas cilpas (loop) un sapludinot kopējā skanējumā. Jāpiebilst, ka Fonokluba koncerts būs vienīgā Zero Absolu uzstāšanās Latvijā.

Šajā pašā vakarā savu albumu „Lifelong Contract" prezentēs pašmāju SKA apvienība Mango, kura pirmajiem 30 koncerta apmeklētājiem jauno CD pasniegs kā dāvanu.

Mango aiz muguras jau ir neskaitāmi koncerti, kas notikuši kā Latvijā, tā arī virknē citu valstu: "esam uzstājušies lielākos un mazākos festivālos, gan klubos, gan brīvdabā, kā televīzijā, tā arī radio, koncertējuši gan akustiski, gan neakustiski un skaļi, skatuvi dalījuši ar lielākiem un mazākiem, vietējiem un mazāk vietējiem māksliniekiem... Bet, lai kādā zemē, vietā un formā mēs uzstātos, nemainīgs paliek viens - ballīte, kas vienmēr nāk ar mums!"

Fonoklubs šonedēļ savu darbību pagarina par vienu dienu, svētdien piedāvājot Lāčplēša dienas koncertu ar tādiem mūziķiem kā Kārlis Kazāks, Perfect Error un Green Novice.

www.fonoklubs.lv

Foto: Zero Absolu. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV